Borcea s-a pregătit de Champions League: i s-au născut alți doi copii, cât încă e la închisoare

Borcea s-a pregătit de Champions League: i s-au născut alți doi copii, cât încă e la închisoare

Cristi Borcea, desigur, e din nou tată. Două fetițe gemene mai târziu, Borcea se apropie de-a avea o echipă de fotbal și cel mai probabil nu se va opri acum.

Cristi Borcea cu „producția” de copii a intrat lejer în folclor. Chiar dacă acum e la închisoare, el este și tată. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți.

Pelinel a născut două fete pe 1 martie la ora 8:30, la o clinică privată din București, conform Libertatea. Borcea i-a trimis soției sale un imens buchet de trandafiri roșii, prin intermediul șoferului. S-a declarat fericit că a primit două mărțișoare de 1 martie și e ceva admirabil că încă se mai bucură.

Cristi Borcea ar fi cheltuit, pentru nașterea gemenelor, 10.000 de euro.

Cele două fete vor avea numele Maria, cu câte un alt prenume diferit.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese.”
Valentina Pelinel

Pelinel și Borcea, aflat deocamdată în închisoare, mai au un copil împreună – un băiat pe nume Milan. Pe 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu Cristi Borcea și acum sunt o familie, chiar dacă la distanță.

Cristi Borcea are în total nouă copii: Alexandru și Gloria, din căsnicia cu Alina Vidican, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo, din căsnicia cu Mihaela Borcea, iar acum cei trei cu Pelinel. Borcea a mai avut o relaţie cu o avocată căreia i-a făcut o fetiţă.

Lumea a râs de Borcea, în 2002, când a spus: „Lăsați-ne să ne pregătim pentru Champions League”. Atunci el se referea la Dinamo, dar acum, când are nouă copii, nu mai râde nimeni și pare c-a luat foarte în serios pregătirea pentru Champions League.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI