Crimă teribilă în Prahova. Mamă a doi copii, ucisă cu bestialitate de iubit. Ce secret îi ascunsese femeia

Crimă teribilă în Prahova. Mamă a doi copii, ucisă cu bestialitate de iubit. Ce secret îi ascunsese femeia
Crimă teribilă în Prahova. Mamă a doi copii, ucisă cu bestialitate de iubit. Ce secret îi ascunsese femeia Sursă foto:observatorulph.ro

O femeie de 25 de ani a avut parte de o moarte prematură și înspăimântătoare. Mămă a doi copii, tânăra a fost ucisă de iubitul său și părăsită într-o prăpastie. Familia acesteia o dăduse dispărută de două zile.

Care a fost motivul halucinant al crimei

Bărbații se transformă în adevărați monștri atunci când descoperă lucruri nedorite despre partenera de viață. Acesta a fost și cazul dramatic al tinerei mămici care a ascuns lucruri importante despre trecutul său. Tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când cei doi urmau să clarifice niște lucruri păstrate în secret de femeie.

Iubitul aflase de curând că aceasta avea doi copii și fusese căsătorită, informații peste care nu a putut trece. Cadavrul femeii a fost găsit în cursul zilei de ieri, într-o râpă izolată din localitatea Cosminele, potrivit observatornews.ro.

Sursă foto ilustrativă: bistritaexpress.ro

După ce femeia i-a confirmat adevărul, aceasta a fost supusă la violență extremă, finalizând cu decesul și părăsirea cadavrului într-o râpă. Potrivit autorităților, tânăra mămică prezenta lovituri în zona capului, care i-ar fi fost fatale.

În aceste momente, suspectul se află reținut în custodia poliției, urmând a fi audiat. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs teribila crimă. Momentan, nu există informații clare dacă bărbatul ar fi vrut doar să o bată sau să o și omoare.

Potrivit ziarulincomod.ro, cei doi ar fi întreținut relații sexuale înainte de crimă:

„La ultima întâlnire de vineri seară se pare că au avut și relații sexuale, dar momentul s-a finalizat tragic, cu o bătaie, urmată de moartea femeii”, anunță sursa citată.

Bărbat, împușcat de prietenul cel mai bun

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Maramureș, după ce a fost împușcat accidental de prietenul său. Cei doi se aflau la o partidă de vânătoare și nimic nu prevestea o asemenea nenorocire. După tragicul eveniment, un apel la 112 anunța cele petrecute. La acel moment, victima prezenta semne vitale slabe.

Din cauza zonei extrem de greu accesibilă, echipele de intervenție au întâmpinat probleme cu privire la sosirea în locație.

„Accesul la accidentat, pe o porțiune de mai bine de 3 km și jumătate se poate face doar cu autoutilitare 4×4. Echipajele de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramureș se deplasează în zona menționată.În zonă mai sunt prezenți și colegii de la Ambulanța Sighetu Marmației.

Având în vedere situația accidentatului comunicată de apelant s-a solicitat sprijin aero de la baza Tg Mures”, a anunțat SPJ Salvamont Maramureș într-un comunicat, potrivit observatornews.ro.

Din păcate, în ciuda tututror intervențiilor cât se poate de rapide, la sosirea salvatorilor, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

„Azi, 05 octombrie, ora 07.25, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat de către un bărbat de 66 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare si-a împușcat accidental colegul, in vârstă de 71 de ani.

Din păcate, în urma leziunilor suferite victima a decedat. Din verificările efectuate până în acest moment, polițiștii au constatat faptul că cei doi bărbați se aflau la vânătoare în locul numit „La Lopeți” din municipiul Sighetu Marmației, fără a deține autorizație în acest sens.

Bărbatul de 66 de ani este deținător legal de arme și muniții de vânătoare. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic”, au transmis autoritățile, potrivit observatornews.ro.