Crimă teribilă în Giurgiu. Un bărbat și-a ucis iubita din gelozie, după ce a supus-o la chinuri groaznice

Crimă teribilă în Giurgiu. Un bărbat și-a ucis iubita din gelozie, după ce a supus-o la chinuri groaznice

Gelozia nu a avut limite pentru un bărbat din Giurgiu care și-a omorât iubita. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a fost victima unui comportament orbit de pasiune și neîncredere, fapt ce a condus la moartea sa prematură.
Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit

Criminalul a fost găsit de poliție la locul măcelului

În cursul zilei de marți, poliția din Giurgiu a fost sesizată de către o persoană din localitatea Herăști cu privire la un abuz asuora unei tinere. Potrivit declarațiilor, un bărbat și-a atacat iubita, auzindu-se țipete din casa celor doi. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, pe DJ 401, lângă Herăști.

Crimă teribilă în Giurgiu. Un bărbat și-a ucis iubita din gelozie, după ce a supus-o la chinuri groaznice

Acesta și-a recunoscut fapta,declarând că și-a ucis iubita din gelozie, aplicându-i multiple lovituri de cuțit.
Criminalul a fost reținut 24 de ore pentru omor calificat, iar astăzi va fi prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventiv.

Un bărbat și-a omorât nepotul în Timiș

O altă crimă s-a petrecut tot marți în Timișoara, localitatea Pogănești. Un bărbat de 63 de ani și-a ucis nepotul, în vârstă de 39 de ani, după ce acesta a intrat înarmat în curtea sa.

Potrivit autorităților, între cei doi bărbați au existat conflicte mai vechi, iar momentul în care tânărul și-a făcut prezența înarmat și cu o rangă în dotare, unchiul s-a alertat și a năpustit asupra sa. În urma tensiunilor fizice, bărbatul de 63 de ani a reușit să îl dezarmeze pe nepot și l-a ucis. Criminalul a fost dus de polițiști la audieri, ancheta fiind preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Potrivit poliției, tânărul era recidivist și fusese eliberat recent din penitenciar. În momentul în care vârsnicul a fost atacat de nepot, acesta se afla în curte cu un alt bărbat cu care întreprindea activități gospodărești. Martorul a fugit să anunțe imediat poliția, însă oamenii legii au ajuns prea târziu pentru a evita o nenorocire. Potrivit declarațiilor ulterioare, se pare că bărbatul omorât a fost înjunghiat de două ori cu un cuțit, reușind să iasă din curtea casei. Din păcate, trupul slăbit nu a mai rezistat, iar medicii au constatat decesul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI