22 dec. 2020 | 10:09

Crimă teribilă în Constanța. Un bărbat și-a bătut și înjunghiat iubita, iar mai apoi a aruncat-o vie în Dunăre

News
Crimă teribilă în Constanța. Un bărbat și-a bătut și înjunghiat iubita, iar mai apoi a aruncat-o vie în Dunăre
Un bărbat și-a bătut iubita, iar mai apoi a aruncat-o în Dunăre Foto ilustrativă: Digi24

O femeie din Constanța a avut parte de o moarte îngrozitoare, după ce concubinul său, în vârstă de
67 de ani, a bătut-o cu sălbăticie, iar mai apoi a înjunghiat-o în nenumărate rânduri. Crezând că a ucis-o, agresorul a aruncat trupul femeii în Dunăre, încercând să-și ascundă fapta.

Cine a descoperit trupul femeii

După ce i-a administrat un tratament de o agresiune inimaginabilă, bărbatul a transportta-o pe concubina sa la 470 metri distanță față de domiciliul său, aruncând-o în fluviu Dunărea.

Ulterior, trupul neînsuflețit al femeii a fost văzut de către autorități plutind pe Dunăre, în zona km fluvial 253, au transmis procurorii, potrivit observatornews.ro.

În urma necropsiei, legiștii au descoperit că femeia a fost aruncată de vie, iar decesul a survenit în urma asfixiei mecanice prin înec.

Potrivit informațiile descoperite, la data de 21 decembrie 2020, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au propus arestul preventinv al inculpatului T.I., în vârstă de 67 de ani, din comuna Ghindărești, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracţiunii de omor.
În ciuda faptului că oribila crimă a avut loc în septembrie 2020, autoritățile competente au avut nevoie de mai mult timp pentru a strange probele necesare arestării criminalului.

Ce s-a descoperit în urma analizei probelor

După toate probele obținute și analizate, procurorii au ajuns la concluzia că, inculpatul a lovit-o pe concubina sa la domiciliul la care cei doi se aflau. Femeia a fost agresată cu sălbăticie, atactă cu corpuri dure și înjunghiată cu un obiect ascuțit, în mod repetat. În urma necropsiei au fost identificate mai multe leziuni, printre care mai multe plăgi situate în mai multe zone ale corpului.

,,Echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de circa 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Comparimentului de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, potrivit ordinea.ro.

Până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care bătrânul a recurs la un asemenea gest față de iubita sa.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro