Crimă teribilă în Constanța. Un bărbat și-a bătut și înjunghiat iubita, iar mai apoi a aruncat-o vie în Dunăre

Crimă teribilă în Constanța. Un bărbat și-a bătut și înjunghiat iubita, iar mai apoi a aruncat-o vie în Dunăre
Un bărbat și-a bătut iubita, iar mai apoi a aruncat-o în Dunăre Foto ilustrativă: Digi24

O femeie din Constanța a avut parte de o moarte îngrozitoare, după ce concubinul său, în vârstă de
67 de ani, a bătut-o cu sălbăticie, iar mai apoi a înjunghiat-o în nenumărate rânduri. Crezând că a ucis-o, agresorul a aruncat trupul femeii în Dunăre, încercând să-și ascundă fapta.

Cine a descoperit trupul femeii

După ce i-a administrat un tratament de o agresiune inimaginabilă, bărbatul a transportta-o pe concubina sa la 470 metri distanță față de domiciliul său, aruncând-o în fluviu Dunărea.

Ulterior, trupul neînsuflețit al femeii a fost văzut de către autorități plutind pe Dunăre, în zona km fluvial 253, au transmis procurorii, potrivit observatornews.ro.

În urma necropsiei, legiștii au descoperit că femeia a fost aruncată de vie, iar decesul a survenit în urma asfixiei mecanice prin înec.

Potrivit informațiile descoperite, la data de 21 decembrie 2020, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au propus arestul preventinv al inculpatului T.I., în vârstă de 67 de ani, din comuna Ghindărești, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracţiunii de omor.
În ciuda faptului că oribila crimă a avut loc în septembrie 2020, autoritățile competente au avut nevoie de mai mult timp pentru a strange probele necesare arestării criminalului.

Ce s-a descoperit în urma analizei probelor

După toate probele obținute și analizate, procurorii au ajuns la concluzia că, inculpatul a lovit-o pe concubina sa la domiciliul la care cei doi se aflau. Femeia a fost agresată cu sălbăticie, atactă cu corpuri dure și înjunghiată cu un obiect ascuțit, în mod repetat. În urma necropsiei au fost identificate mai multe leziuni, printre care mai multe plăgi situate în mai multe zone ale corpului.

,,Echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de circa 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Comparimentului de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, potrivit ordinea.ro.

Până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care bătrânul a recurs la un asemenea gest față de iubita sa.