Crimă teribilă în Cluj. Mamă, ucisă de fiu cu toporul chiar în fața bunicii. Motivul este halucinat

Crimă teribilă în Cluj. Mamă, ucisă de fiu cu toporul chiar în fața bunicii. Motivul este halucinat
Mamă ucisă de fiu cu un topor

Dramă imensă într-o familie din Cluj, după ce unul dintre membrii a comis o crimă teribilă. Un tânăr de 30 de ani și-a ucis mama cu mai multe lovituri de topor, în ciuda intervenției bunicii care îl implora să se oprească.

Și-a ucis mama cu sânge rece din cauza banilor

O crimă petrecută în comuna Baciu, din Cluj a zguduit o întreagă comunitate. Un bărbat de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate mama, chiar în locuința femeii, după ce i-a aplicat mai multe lovituri de topor în zona capului. Din păcate, mama femeii care se afla într-o cameră alăturată nu a reușit să-și salveze fiica din ghearele furiei băiatului său.

Potrivit rudelor, băiatul începuse să consume droguri, iar mama sa era cea care îl susținea financiar. În momentul în care a refuzat să-i mai dea bani, tânărul a devenit violent, ajungând chiar să comită o crimă oribilă.

În urma celor petrecute, fiul criminal a fost reținut și arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Potrivit apropiaților, certurile și episoadele de violență dintre cei doi erau mai vechi, toate desfășurându-se pe fondul consumului de alcool.

”Din ce am aflat, este că luni spre seară fiul unei femei din Baciu și-ar fi lovit mama cu toporul în cap. Cei doi se aflau într-o cameră, iar bunica ar fi încercat să intre dar nu a putut. Este o familie în regulă, credincioasă, bunicii sunt în corul bisericii”, a dezvăluit pentru Cluj24 viceprimarul Cosmin Maier.

Crimă șocantă în Arad

În urmă cu câteva zile, o altă crimă înfriorătoare a avut loc în Micălaca, județul Arad, acolo unde un bărbat în vârstă de 58 de ani și-a ucis cu bestialitate soția, după ce i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului.

În urma tragediei, bărbatul a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile, dar din păcate, femeia a fost găsită fără suflare în locuința în care cei doi soți locuiau de mai bine de zece ani.

În urma crimei, bărbatul a fost audiat și reținut de autorități, pe numele său fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și violență în familie.

Potrivit apropiaților, cei doi soți erau o familie deosebită, care nu părea să aibă astfel de probleme.

„Au fost oameni deosebiți, femeia era extraordinară, era mare iubitoare de animale. Nu au fost niciodată probleme între ei.

Nu am auzit niciodată certuri sau scandaluri între ei. I-am văzut în urmă cu două zile pe stradă pe amândoi. Erau împreună și nimic nu avea să prevestească oribila crimă de astăzi”, a declarat un vecin, potriivt fanatik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI