Crimă sângeroasă într-o parcare din Spania. Șofer de TIR român, ucis cu sălbăticie de un alt român după o altercație. Mesajul sfâșietor transmis de fiica șoferului ucis

Crimă sângeroasă într-o parcare din Spania. Șofer de TIR român, ucis cu sălbăticie de un alt român după o altercație. Mesajul sfâșietor transmis de fiica șoferului ucis
Locul unde s-a petrecut teribila crimă

O crimă cumplită a avut loc cu o zi înainte, într-o parcare din Spania, acolo unde trei șoferi români s-au luat la ceartă din motive necunoscute. Potrivit primelor informații, doi dintre aceștia se aflau împreună, iar cel de-al treilea era independent. La fața locului a fost chemată o echipă de salvare, dar din păcate, tardiv pentru unul dintre români.

Bărbat ucis după un conflict izbucnit într-o parcare

Nimeni nu se aștepta ca un popas într-o parcare din Spania să se sfâeșească într-un mod tragic. Din păcate, aceasta este drama lui Lucian Boboc, un șofer de TIR care a decis împreună cu colegul său să se oprească într-o parcare. La fața locului se mai afla și Adrian Claudiu Baicu, un alt șofer român de dubă, tot din Argeș, de unde erau și ceilalți doi.

Din motive necunoscute, între cei trei bărbați a izbucnit un scandal, iar după scurt timp cei trei au încpeut să-și adreseze injurii și gesturi de violență. La un moment dat, șoferul Adrian Claudiu Baicu a scos un cuțit cu care a început să-și amenințe colegii. De aici până șa acțiune nu a mai fost decât un singur pas, astfel că bărbatul a început să-i atace pe cei doi colegi cu cuțitul. Martorii au sunat la numărul unic de urgență, iar după câteva minute a sosit un echipaj de salvare.

Pentru Lucian Boboc, intervenția medicilor a fost tardivă, dată fiind gravitatea rănilor, însă pentru colegul său, viața i-a mai dat o șansă, acesta fiind transportat la spital cu multiple răni de cuțit. Vinovatul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri, urmând a se stabili datele exacte în care s-a produs tragedia. Acesta a fost acuzat de crimă și de tentativă de crimă, urmând să primească ani buni de închisoare.

Mesajele de condoleanțe ale colegilor lui Lucian

În urma tragediei, pe grupurile de Facebook dedicate șoferilor de TIR au apărut mesaje de condoleanțe pentru familia celui ucis. De asemenea, comunitatea de șoferi critică aspru gestul criminal al colegului lor, urându-i mulți ani de închisoare.

“Adrian Claudiu Baicu ai facut cea mai mare „realizarea ” a vieții tale… pe unul l-ai bagat în groapă (condoleanțe familiei), iar pe celalalt l-ai bagat în spital funia ,apa și săpunul să fie pe capul tau “, a scris Adrian Băluță.

Silviu Popa, un alt prieten de-al șoferului ucis a transmis un mesaj prin care își exprimă regretul față de pierderea acestui om deosebit.

“Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea unui foarte bun prieten. Lucian Boboc de azi înainte te vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Dumnezeu sa te odihnească in pace prietene!”, a scris acesta pe Facebook.

Fiica lui Lucian Boboc și-a găsit și ea puterea să transmită un mesaj în memoria tatălui său, fiind urmat d eo inimioară și un emoticon care nu se poate opri din plans: “Drum bun spre îngeri tati , nu te vom uita niciodată”.

Urmăriți Playtech.ro și pe