Crimă înfricoșătoare la Timișoara. Femeie de 38 de ani, jefuită și ucisă pe stradă. Ce i-a dispărut din geantă

Tânără ucisă pentru bani și un telefon mobil

Momente de groază au avut loc aseară, în Timișoara, acolo unde o tânără a fost jefuită și ucisă de un hoț de genți. Oamenii care au găsit trupul fetei zăcând pe ciment au alertat imediat serviciul de urgență 112.

Unde s-a petrecut tragedia

Într-o perioadă în care lumea este lovită de virusul ucigaș, oamenii nu renunță în a mai face rău. O femeie de 38 de ani a fost omorâtă fără milă de un hoț, pentru a-i sustrage bunurile. Crima a avut loc în jurul orei 20:00, atunci când tânăra se întorcea de la serviciu spre casă, potrivit observatornews.ro.

Potrivit autoritățile, criminalul ar fi urmărit victima până în momentul în care a ajuns într-o zonă slab iluminată, aproape de un teren viran. Tragedia a avut loc în partea de sud a Timișoarei, pe strada Jean Monet.

Strada Jean Monet din Timișoara
Strada Jean Monet din Timișoara, Sursă foto: Facebook/Olimpiu Bulzan

Atunci când trecătorii au descoperit trupul femeii prăbușit la pământ, aceștia au chemat imediat ajutoare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor de a o salva, tânăra a murit în ambulanță.

Din primele cercetări, oamenii legii au descoperit că victima prezenta agresiuni fizice la nivelul gâtului și al feței, ceea ce înseamnă că agresorul i-a aplicat mai multe lovituri înainte să o omoare.

În momentul în care soțul i-a verificat geanta, acesta a observat că îi lipsește telefonul și portofelul, informații extrem de utile pentru ancheta polițiștilor. În aceste momente, oamenii legii investighează cazul, făcând tot ce se poate pentru a identifica criminalul care este căutat de 12 ore.

Principala concluzie trasă de autorități este faptul că fata a fost ucisă în urma unei tâlhării.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI