Crimă înfiorătoare la Galați. O tânără de 17 ani și-a omorât bebelușul într-un mod barbar. Ce pedeapsă va primi

Crimă înfiorătoare la Galați. O tânără de 17 ani și-a omorât bebelușul într-un mod barbar. Ce pedeapsă va primi

Tragedie în Galați, acolo unde o tânără, în vârstă de 17 ani, și-a omorât beblușul nou-născut prin axifisiere și lovituri puternice în cap. Teribila crimă a șocat întreaga țară, mai ales că motivul pentru care a comis această crimă este de-a dreptul revoltător.

Unde se află mama criminală în aceste momente

Nicio pedeapsă nu poate fi prea mare pentru un asemenea gest, însă autoritățile competente iau măsuri pentru ca tânăra să plătească pentru fapta sa. Nenorocirea s-a produs la începutul lunii august, atunci când adolescenta, originară din localitatea Ghidigeni, județul Galați, a adus pe lume un copil nedorit.

Pentru că nu și-a dorit să-l păstreze, aceasta a preferat să îl nască și să îl omoare cu propriile mâini, fără o urmă de milă. Potrivit autorităților, tânăra i-a aplicat mai multe lovituri în cap, iar mai apoi l-a strangulat până când puiul de om a rămas fără aer.

În prezent, mama criminală se află în arestul preventiv al Poliției pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a se decide ulterior câți ani va petrece în spatele gratiilor.

La data de 12 august 2020, s-a solicitat Tribunalului Galați, arestarea preventivă ptr inculpata C.I.V (17 ani) cercetată pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat- art. 188-189 lit a Cod penal în referire la art.199 Cod penal cu aplicarea art.77 lit.e Cod penal si art.113 Cod penal.

Se reţine că în ziua de 03.08.2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galaţi, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare si tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului.

S-a dispus arestarea preventivă ptr. 30 de zile„, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, potrivit romaniatv.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI