Crimă înfiorătoare într-un apartament. Tânără de 24 de ani, ucisă cu sânge rece de mama ei, medic pediatru. Declarațiile șocante ale vecinilor

Crimă înfiorătoare într-un apartament. Tânără de 24 de ani, ucisă cu sânge rece de mama ei, medic pediatru. Declarațiile șocante ale vecinilor
Pictoriță, ucisă cu sânge rece de mama ei

O crimă teribilă a avut loc în Moscova, acolo unde Anastasia, o pictoriță de 24 de ani a fost omorâtă de propriul părinte, după o ceartă izbucnită între cele două. La scurt timp după tragedie, vecinii celor două femei au solicitat intervenția poliției pentru a face lumină în acest caz.

Mama și fiica se certau mereu

Certurile în familie nu sunt străine nimănui, însă atunci când se ajunge la violență, este nevoie ca lucrurile și problemele să fie regândite. Din păcate, multă lume nu realizează stresul în care trăiește, iar problemele și certurile din familie se transformă într-un coșmar zilnic.

Cu adevărat tragic este atunci când violența domestică sau crimele ajung să devină singura soluție pentru a se face liniște. Acesta este și cazul dramatic al unei familii din Moscova, acolo unde o mamă, de profesie medic pediatru, a decis să-și ucidă propriul copil într-un moment de furie.

Potrivit primelor informații, Irina și-a înjunghiat de opt ori fiica cu un cuțit, iar ulterior a încercat să-și ia viața. Din cauza scandalului provocat de cearta dinaintea crimei, vecinii au alertat autoritățile, încercând să pătrundă în apartamentul în care cele două femei locuiau.

Astfel, femeia a reușit să fie împiedicată de vecini să-și ia viața, însă a fost găsită cu răni foarte grave. Ulterior, aceasta a fost preluată la spital pentru îngrijiri, urmând ca în momentul în care va fi posibil să fie audiată de anchetatori.

Momentan, polițiștii nu au aflat motivul producerii acestei crime, însă vecinii au declarat că scandalurile erau la ordinea zilei între mamă și fiică, ceea ce îi duce pe oamneii legii la o posibilă ipoteză a unui conflict finalizat cu o crimă.

Potrivit apropiaților, tânăra își câștiga existența din pictură, în timp ce mama sa era medic. Aceștia au mai dezvăluit faptul că, în trecut, femeia fusese internată într-un centru de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică, având câteva antecedente medicale.

Anastasia iubea foarte tare copii și arta

Cei care le-au cunoscut pe cele două femei au fost șocați la aflarea veștii. Un prieten al tinerei a dezvăluit că Anastasia era o fată sensibilă care iubea copii, dar care avea un venit modest din picture, fapt ce a obligat-o să trăiască cu mama sa în casă.

„Era o artistă. A pictat tablouri la comandă, dar câştiga modest. Adora copiii şi le preda lecţii de pictură. Era o fată cuminte, calmă, nici măcar nu avea un iubit. În urmă cu un an, Anastasia a decis să trăiască independent și a închiriat un apartament. Dar a rămas fără bani câteva luni și a fost nevoită să se întoarcă și să locuiască din nou cu mama ei„, a declarat un prieten al tinerei, potrivit Life.ru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI