Crimă înfiorătoare în Giurgiu. O femeie de 35 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de soțul său. Ce a făcut criminalul după fapta comisă

Crimă înfiorătoare în Giurgiu. O femeie de 35 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de soțul său. Ce a făcut criminalul după fapta comisă
Criminaliștii s-au prezentat la locul tragediei

O crimă terifiantă a îngrozit orașul Giurgiu, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, iar mai apoi, a părăsit domiciliu. Cei care au alertat autoritățile au fost niște rude ale femeii, care au declarat că femeia a fost atacată de bărbat. La fața locului au intervenit medicii, dar din păcate, aceștia nu au putut decât să declare decesul.

Unde a fost identificat bărbatul

IPJ Giurgiu a anunțat, joi seară, săvârșirea unei crime de către un bărbat. Potrivit informațiilor oferite de autorități, este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care și-a înjunghiat soția cu un cuțit la nivelul gâtului, provocându-i decesul. Imediat după crimă, bărbatul a părăsit locuința crimei, fiind dat în urmărire de către oamenii legii.

Cea care a sunat la 112 pentru a denunța tragedia a fost o rudă, care a explicat că o femeie a fost înjunghiată de soț. La fața locului a sosit un echipaj SMURD, care a confirmat decesul. Potrivit autorităților, între cei doi parteneri nu au existat conflicte care să fie sesizate poliției.În urma celor întâmplate, polițiștii au plecat în căutarea criminalului, acesta fiind găsit în oraș, după puțin timp

Crima a fost anunțată și de Poliția Municipiului Giurgiu, care a confirmat identificarea bărbatului, cât și demararea unei anchete care să clarifice cum s-a desfățurat oribila crimă.

„Astăzi, ora 20:06, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că o rudă a sa a fost înjunghiată de către soț.
În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat sprijinul unui echipaj medical SMURD, care a constatat decesul femeii de 35 de ani din municipiul Giurgiu.

La scurt timp, bărbatul de 45 de ani, din municipiul Giurgiu a fost depistat, cercetările fiind preluate către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu”, a transmis poliția.

Până în acest moment, nimeni nu știe motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la o asemenea faptă.

Crimă teribilă în Dâmbovița

O altă crimă șocantă a avut loc în localitatea dâmbovițeană, Ghinești, acolo unde un bărbat de 64 de ani și-a omorât vecinul de 60 de ani după un conflict pe care l-au avut pe tema branșării ilegale la stâlpul de electricitate.

Astfel, agresorul și-a acuzat vecinul de poartă că ar fura curent ilegal, motiv pentru care, facturile sale la curent îi vin foarte mari. Cei doi bărbați ar mai fi avut conflicte anterioare, dar nimeni nu credea că sea va recurgea la asemenea gest. Familia și vecinii au fost îngroziți de cele întâmplate.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgentă 112 de către un bărbat de 60 de ani, localitatea Ghineşti, cu privire la faptul că l-a omorât pe vecinul său, un bărbat de 64 de ani. Din primele verificări, se pare că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelantul l-ar fi înjunghiat pe vecinul său, cu un cuţit. În urma leziunilor, bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

După tragedie, autoritățile competente au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.