CRBL, în finală la Survivor 2022?! Smiley a dat verdictul: ‘Toți îl copiază la jocuri’

CRBL, în finală la Survivor 2022?! Smiley a dat verdictul: ‘Toți îl copiază la jocuri’
Ce spune sotia lui CRBL

Smiley a vorbit despre prietenul lui CRBL, care participă la Survivor România 2022, luându-o apărarea și spunând că este o persoană foarte sinceră, care nu se teme să spună în față adevărul, oricât de dureros ar fi. De altfel, și soția lui a vorbit despre cântăreț și despre conflictul pe care acesta l-a avut cu Andreea Tonciu. În timp ce Smiley a spus că îl vede pe CRBL în finala competiției, Elena, soția cântărețului, a vorbit despre cât de grea este competiția.

Ce spune Smiley despre CRBL​​

”El spune întotdeauna ce nu îi convine și dacă nu îi place de cineva nu poate să ascundă. E un tip sincer și cred că are șanse mari să ajungă cât mai departe, pentru că e foarte bun. El le dă soluții inedite la jocuri și îl copiază și Războinicii și Faimoșii”, a spus Smiley, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Pe de altă parte, Elena, soția lui CRBL, a spus că emisiunea este foarte dificilă. Ea a spus că nu i se pare diferit soțul ei de cum este acasă.

„Este o emisiune foarte grea, un format cel mai greu, din punctul meu de vedere. Avem niște emții acasă, la fiecare emisiune, nu pot să descriu ce emoții avem.

Nu știu dacă este ciondănit, este absolut normal ce se întâmplă. E normal să există aceste discuții. Nu mi se pare diferit, știu ce am acasă.

E o persoană care spune exact ce gândește, exact pe față, așa este el. El tot timpul o să spună adevărul.

Adevărul mi se pare de valoare, dar adevărul doare, nu e mereu drăguț, parfumat, asta e viața. E ușor să ne dăm cu părerea de pe canapea dar să stai acolo e altceva”, a spus Elena. 

Ce spune soția lui CRBL despre scandalul cu Andreea Tonciu

Cât despre acuzațiile pe care Andreea Tonciu i le-a adus artistului, Elena spune că vrea să se țină departe de astfel de scandaluri și a refuzat să îi dea replica.

„Nu este plăcut, nu cred că cineva a avut vreo legătură cu familia ei. E părerea ei, nu am ce să comentez, că nu sunt genul.

Oamenii simt, oamenii văd și votează. Nu cred că e cum au văzut-o, știi cum? Fiecare dintre concurenți nu a fost adus cu forța acolo.

Fiecare a ales, a decis și-a asumat. Nu e o emisiune de modeling, e o emisiune de supraviețuire și fiecare cu deciziile și alegerile lui. 

Sunt imună la capitolul ăsta, știu ce am acasă. Suntem de 15 ani împreună, nu e ca și cum vine cineva și-mi spune.

Am văzut și eu la tv ce a fost, da, nu e plăcut. Săracii, mă uitam la ei și îmi doream să mănânce. Cu siguranță toți au avut scăpări și ieșiri, vor mai avea, suntem oameni”, a continuat ea.