Cosmin Olăroiu, implicat într-un mare scandal. Ce s-a întâmplat într-o mare afacere

Cosmin Olăroiu, implicat într-un mare scandal. Ce s-a întâmplat într-o mare afacere
Cosmin Olăroiu, implicat într-un mare scandal. Ce s-a întâmplat într-o mare afacere

Antrenorul Cosmin Olăroiu este implicat într-un nou scandal pornit de la bani, cu un partener de afaceri. Pare-se că „șeicul“ nu iartă și nici nu uită, căci s-a hotărât să își caute dreptatea la tribunal. Ce au decis magistrații, aflați în acest articol.

Cosmin Olăroiu, scandal pe bani cu un partener de afaceri

Cosmin Olăroiu i-a declarat „război“ unu afacerist cu care a fost partener o vreme, după ce acesta nu și-a mai respectat partea sa de înțelegere. Antrenorul a deschis, recent, un proces împotriva fostului partener din Vâlcea, solicitând judecătorilor să dispună rezilierea contractului semnat cu cel din urmă.

Firma vizată de „șeicul“ Olăroiu deține o bază sportivă din județul Ilfov, care are sediul social în Râmnicu Vâlcea, într-o locuință modestă de la marginea localității.

În încercarea de a recupera suma de 3.000 de lei, reprezentând valoarea pe care i-a achitat-o cu titlu de taxă de timbru judiciar într-un alt dosar, Cosmin Olăroi a deschis, în anul 2018, un alt proces.

Dat fiind că este vorba despre o sumă neînsemnată pentru buzunarul lui Olăroiu, cel mai probabil, celebrul antrenor a deschis procesul pentru a demonstra că are dreptate și că nu permite nimănui să își bată joc de banii lui, câștigați din muncă cinstită. Însă, din nefericire pentru el, magistrații nu s-au lăsat înduplecați de principiile pe care le-a invocat, aşa că i-au respins cererea.

Celebrul antrenor, chemat în fața judecătorilor

În 2016, Cosmin Olăroiu, alături de alte 14 persoane, a fost chemat în faţa judecătorilor, într-un dosar instrumentat de procurorii din Capitală, din cauza unor bancnote falsificate.

Cosmin Olăroiu, scandal pe bani... puțini
Cosmin Olăroiu, scandal pe bani… puțini

„Printre clienţi ne aflam eu şi antrenorul Cosmin Olăroiu. Am dat declaraţii, iar în cazul domnului Olăroiu a venit un avocat care a explicat că, în opinia lui, nu s-a comis nicio infracţiune, că bancnota depusă de Olăroiu nu e falsă. Bancnotele noastre au fost trimise în America, au fost expertizate şi de FBI, iar rezultatul a fost că bancnotele erau autentice. Situaţia nu a fost tocmai plăcută, fiindcă acuzaţiile erau grave, dar a fost bine că s-a lămurit problema“, a declarat pentru spynews.ro, unul dintre „suspecți“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI