Coșmarul pe care l-a trăit un Faimos de la Survivor România după ce a ajuns la spital cu covid: ‘Parcă eram într-un lagăr’

Coșmarul pe care l-a trăit un Faimos de la Survivor România după ce a ajuns la spital cu covid: ‘Parcă eram într-un lagăr’
Cine este fostul Faimos de la Survivor care a facut COVID

Vestea care i-a uimit pe fanii celui de-al doilea sezon Survivor România. Unul dintre cei mai populari artiști din echipa Faimoșilor a avut probleme după ce a fost infectat cu coronavirus. Despre cine este vorba, de fapt.

Prin ce a trecut Cucu de la Noaptea Târziu după ce a făcut COVID

Cucu a trecut prin momente dificile în perioada când a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2. Fostul Faimos a crezut că a contactat o banală răceală, însă simptomele sale s-au agravat, iar după ce a făcut un test PCR, al cărui rezultat a fost pozitiv, artistul a chemat ambulanța care l-a transportat de urgență la spital.

Fostul concurent de la Survivor România a relatat coșmarul pe care l-a trăit în spital. Faimosul a sunat la 112 deîndată ce a început să se simtă rău, iar saturația sa de oxigen a scăzut dramatic. La ora 19:00 mi-au adus foaia de externare pe care am completat-o și am semnat-o, urmând să aștept o ambulanță să mă ia să mă ducă acasă.

„Duminică dimineața m-am simțit cel mai rău de când am COVID. Stări de amețeală, febră, mă simțeam foarte slăbit, așa că mi-am pus Pulsoximetrul pe deget să văd ce saturație de oxigen am. Bineînțeles că era 83%-84%.

În momentul ăla am vorbit cu niște prieteni mai pricepuți și mi-au spus să sun de urgență la 112 să vină o salvare după mine să mă ducă la spital.

Au venit băieții (n.r. echipajul medical) în 10-15 minute, mi-au luat și ei saturația, care era ok în momentul ăla (peste 98%), dar au zis totuși să mă ducă la spital pentru niște investigații.(…) Mi-am făcut analizele, radiografii, EKG, toate, toate.

Asistentele de acolo mi-au zis că o să fie nevoie să mă internez, asta înainte să vină rezultatele finale. În cele din urmă, au venit rezultatele care au arătat bine  și au zis că pot să plec liniștit acasă.

Ce coșmar a trăit Cucu de la Survivor România în spital

Din fericire, starea de sănătate a lui Cucu a fost una destul de bună, iar medicii i-au permis externarea. Cu toate acestea, artistul a povestit calvarul pe care l-a trăit atunci când a stat ore întregi pe hol, așteptând ca o ambulanță să-l poată prelua, pentru a-l duce acasă.

„Se făcuse ora 23:00 aproape și eu încă eram pe holurile spitalului, iar lângă mine mai era o doamnă cu fiica ei care erau de vreo 2 ore, așteptau și ele o ambulanță. La 23:15 vine un ambulanțier care a zis că le ia pe fete, eu nici n-am apucat să reacționez că mama fetei a zis: „Dar nu-l luați și pe el? E aici de 7 ore și stă aproape de spital”. Răspunsul ambulanțierului a fost: „Nu, cum să fac așa ceva? Cum să car 3 oameni într-o singură ambulanță”. (…)

Se face ora 12 și tot nimic. Auzeam oamenii de la etajul 1 care aveau probleme cu oxigenul, aveau nevoie de tuburi, simțeam că sunt într-un lagăr. Se face ora 1:00 și tot nimic…la 1:15 am avut o cădere nervoasă pentru că de cinci oare nu mai aveam baterie la telefon și nu știa nimeni unde sunt și ce fac.(…) Fix 15 minute după ieșirea mea nervoasă se pare că a apărut un ambulanțier care a zis că mă duce el acasă.”, a spus Cucu pe rețelele sociale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI