19 apr. 2020 | 19:33

Coșmar nesfârșit pentru familia Mădălinei Manole. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui ei

Monden
Coșmar nesfârșit pentru familia Mădălinei Manole. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui ei
Coșmar nesfârșit pentru familia Mădălinei Manole. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui ei

Coșmarul a început în 2010, iar în zilele de astăzi se amplifică. Lacrimi de dor nu mai sunt, a rămas numai durere. Tatăl artisei e ca pământul ars și și-ar striga fiica înapoi cu ultimele puteri rămase, căci bolile îl macină și pe el. Ultimele informații despre părintele Mădălinei Manole.

Coșmar neșfârșit. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole

Pe 19 februarie 2010, Mădălina Manole lansează un nou album. Materialul discografic se numește „0 9 Mădălina Manole” și reprezintă cel de-al 9-lea album al artistei. În timpul în care lucra la acesta, Mădălina s-a îmbolnăvit, din cauza oboselii acumulate.

A murit subit pe 14 iulie 2010, zi în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei din Otopeni. INML a stabilit că aceasta s-a sinucis înghițind un pesticid toxic numit Carbofuran ( cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute.

”Fata cu părul de foc” nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântate, având în vedere moartea prin sinucidere, dar a avut parte de o slujbă specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești, apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

Ultimii 10 ani au fost serbezi pentru familia Manole, ambuteiajele din 2010 punându-le sufletul în jale. Cel mai afectat este tatăl artistei, a cărui stare de sănătate era oricum precară.

„Pentru mine, viața nu mai are rost”

În anul 2014, Ion Manole a suferit un atac cerebral care l-a țintuit la pat. După doi ani de recuperări, acesta reușea să meargă din nou singur, însă a primit o altă lovitură. Eugenia, soția lui, a decedat în martie 2017, în urma unui cancer pulmonar galopant.

„Pentru mine, viața nu mai are rost. Nu mai văd viitorul fără soția mea. Cât a fost acasă, eu am avut grijă de ea. O întorceam în pat, o spălam. A fost soția mea, nu puteam să las băiatul să se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat”, spunea Ion Manole, plângând, la acea vreme.

Coșmar nesfârșit pentru familia Mădălinei Manole. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui ei

Tatăl Mădălinei Manole

Anii au trecut, iar singurătatea a accentuat problemele sale de sănătate. Tatăl Mădălinei Manole iese acum extrem de rar din casă și este ajutat cu tot ceea ce are nevoie de nepotul său.

„Moartea soției l-a dărâmat. Ei au fost unul lângă celălalt timp de 51 de ani, este greu să te te trezești singur după atâta timp. Plânge mereu. Este și bolnav, are o mulțime de afecțiuni, ia medicamentele cu pumnul. Are și o vârstă. Suferă enorm că de Paște nu a putut merge la mormântul soției și al fiicei din cauza pandemiei de coronavirus.

Nici el nu prea a mai ieșit din casă de teamă să nu contacteze virusul. Are noroc cu nepotul lui, care îl vizitează des și îl ajută cu tot ceea ce are nevoie. Ca să nu mai spun că îi ține companie, iar asta îl mai înveselește. Marian și soția lui vin și ei mereu”, a declarat un apropiat al familiei Manole pentru Impact.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro