Coșmar nesfârșit pentru familia Mădălinei Manole. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui ei

Coșmar nesfârșit pentru familia Mădălinei Manole. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui ei

Coșmarul a început în 2010, iar în zilele de astăzi se amplifică. Lacrimi de dor nu mai sunt, a rămas numai durere. Tatăl artisei e ca pământul ars și și-ar striga fiica înapoi cu ultimele puteri rămase, căci bolile îl macină și pe el. Ultimele informații despre părintele Mădălinei Manole.

Coșmar neșfârșit. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole

Pe 19 februarie 2010, Mădălina Manole lansează un nou album. Materialul discografic se numește „0 9 Mădălina Manole” și reprezintă cel de-al 9-lea album al artistei. În timpul în care lucra la acesta, Mădălina s-a îmbolnăvit, din cauza oboselii acumulate.

A murit subit pe 14 iulie 2010, zi în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei din Otopeni. INML a stabilit că aceasta s-a sinucis înghițind un pesticid toxic numit Carbofuran ( cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute.

”Fata cu părul de foc” nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântate, având în vedere moartea prin sinucidere, dar a avut parte de o slujbă specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești, apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

Ultimii 10 ani au fost serbezi pentru familia Manole, ambuteiajele din 2010 punându-le sufletul în jale. Cel mai afectat este tatăl artistei, a cărui stare de sănătate era oricum precară.

„Pentru mine, viața nu mai are rost”

În anul 2014, Ion Manole a suferit un atac cerebral care l-a țintuit la pat. După doi ani de recuperări, acesta reușea să meargă din nou singur, însă a primit o altă lovitură. Eugenia, soția lui, a decedat în martie 2017, în urma unui cancer pulmonar galopant.

„Pentru mine, viața nu mai are rost. Nu mai văd viitorul fără soția mea. Cât a fost acasă, eu am avut grijă de ea. O întorceam în pat, o spălam. A fost soția mea, nu puteam să las băiatul să se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat”, spunea Ion Manole, plângând, la acea vreme.

Coșmar nesfârșit pentru familia Mădălinei Manole. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui ei
Tatăl Mădălinei Manole

Anii au trecut, iar singurătatea a accentuat problemele sale de sănătate. Tatăl Mădălinei Manole iese acum extrem de rar din casă și este ajutat cu tot ceea ce are nevoie de nepotul său.

„Moartea soției l-a dărâmat. Ei au fost unul lângă celălalt timp de 51 de ani, este greu să te te trezești singur după atâta timp. Plânge mereu. Este și bolnav, are o mulțime de afecțiuni, ia medicamentele cu pumnul. Are și o vârstă. Suferă enorm că de Paște nu a putut merge la mormântul soției și al fiicei din cauza pandemiei de coronavirus.

Nici el nu prea a mai ieșit din casă de teamă să nu contacteze virusul. Are noroc cu nepotul lui, care îl vizitează des și îl ajută cu tot ceea ce are nevoie. Ca să nu mai spun că îi ține companie, iar asta îl mai înveselește. Marian și soția lui vin și ei mereu”, a declarat un apropiat al familiei Manole pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI