Coronavirus în familia lui Donald Trump! Veste șoc pentru Casa Albă

Coronavirus în familia lui Donald Trump! Veste șoc pentru Casa Albă

Se pare că KImberly Guilfoyle, iubita fiului cel mare al președintelui american, Donald Trump Jr., a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în timp ce se afla în Dakota de Sud, notează ABC News.

Coronavirus în familia lui Donald Trump!

Acolo, Guilfoyle, care este asimptomatică, urma să participe la evenimentul organizat la Muntele Rushmore, unde Donald Trump alături de familia sa sărbătorește 4 Iulie, însă în urma rezultatului testului şi-a anulat planurile.

De asemenea, surse citate de presa americană spun că Trump Jr. a avut rezultate negative la testul pentru coronavirus. Niciunul dintre ei nu a venit în contact direct cu preşedintele Donald Trump şi nu a zburat pe Air Force One spre Dakota de Sud.

„După testarea pozitivă, Kimberly a fost imediat izolată pentru a limita orice expunere. Se simte bine şi va fi testată din nou pentru a se asigura că diagnosticul este corect, deoarece este asimptomatică. Ca măsură de precauţie îşi va anula toate evenimentele viitoare”, a precizat Sergio Gor, şeful de personal al echipei de campanie a lui Donald Trump, din care face parte şi Guilfoyle, notează Mediafax.

„Donald Trump Jr a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a autoizolat şi el şi îşi anulează toate evenimentele publice”, a mai spus Sergio Gor.

Donald Trump Jr., în vârstă de 42 de ani, şi Guilfoyle, 51 de ani, au început să iasă împreună în 2018. Ea este fosta soţie a Guvernatorului Democrat al Californiei, Gavin Newsom.

Ce spune Donald Trump despre coronavirus

Donald Trump, preşedintele Statele Unite, a făcut mai făcut o nouă afirmaţie bizară în urmă cu ceva timp, în sensul în care ţara pe care o conduce este principalul focar de coronavirus al lumii.

„Văd acest lucru (faptul că SUA are cele mai multe cazuri – n. red.) ca fiind, într-un anumit sens, un lucru bun, pentru că arată că testarea noastră este mult mai bună”, a menționat Trump la Casa Albă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI