Cornel Dinu îi face praf pe acționarii lui Dinamo. „Numele semăna a bere finlandeză”. Cine este conducătorul care a fost „forjor tratamentist”

de: Sorin Barbu
08 08. 2023

Dinamo se află cu sabia deasupra capului, din cauza problemelor financiare, iar acționarii clubului au încercat să strângă bani prin intermediul unei platforme unde au vrut să vândă acțiuni. Demersul lor s-a soldat cu un eșec, iar Cornel Dinu nu i-a iertat. Fostul internațional i-a criticat din nou pe cei care s-au lăudat că vor salva gruparea din Ștefan cel Mare.

Cornel Dinu critică eșecul acționarilor lui Dinamo

Dinamo este într-o situație financiară cumplită. Clubul se află în insolvență, iar noii acționari ai clubului au încercat să obțină în instanță un nou plan de reorganizare, doar că judecătorul a amânat răspunsul, ceea ce a complicat situația. În încercarea de a strânge bani rapid, Red&White Management 2022 SA, societate care deține 80% din acțiunile grupării din Ștefan cel Mare, a încercat să vândă acțiuni prin intermediul platformei Seedblink.

O acțiune costa 1.172,08 euro și suma minină care trebuia subscrisă era de 100.000 de euro. Demersul a început pe data de 21 iunie și s-a încheiat cu un eșec pentru că cei 100.000 de euro nu au fost strânși.

„Din start a sunat… Numele semăna a bere finlandeză sau adusă din Alaska! Nenorocirea este că se știa că acești oameni nu au bani să investească. Dar au intrat într-o afacere ce credeau că e rentabilă”, i-a criticat dur Cornel Dinu, conform gsp.ro.

Cornel Dinu i-a ironizat pe șefii lui Dinamo

Cornel Dinu i-a ironizat pe Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care au promis că la Dinamo va curge doar „lapte și miere”.

„Măcar Eugen Voicu a recunoscut că nu se pricepe la fotbal. Atunci ce cauți aici?! Dânsul a fost forjor tratamentist. Pe vremuri, înainte să înceapă filmele la «Patria», arătau într-un fel de reclame victoriile socialismului, cum luau muncitorii țeava cu un clește să facă treabă acolo. Aia a făcut dânsul! Măcar a fost cinstit, a zis că nu se pricepe. A «reușit» să fie suspendat din postura de colaborator al Mariei Vlas la FNI.

Iar Andrei Nicolescu are un complex periculos de a deveni mare specialist în fotbal. Doar faptul că ai bătut mingea pe maidan, nu îți permite mai mult decât să visezi. N-a reușit să fie ham în «Sania albastră» (n.r. – film regizat de Ioan Cărmăzan după nuvela lui Fănuș Neagu), acum vrea să fie ham-ham în fotbal la Dinamo! După ce a fost doar «zăbală» lui Tudorache (n.r. – fost primar al Sectorului 1) la Rapid”, a reacționat fostul jucător al echipei naționale.

Cornel Dinu a spus și luna trecută că nu are încredere în proiectul de la Dinamo și și-a cedat acțiunile unei asociații înființate de fanii „câinilor”.