12 nov. 2023 | 17:46

Corina Caragea, despre motivul pentru care nu a făcut nuntă până acum. „Rămân apoi fidelă”

Monden
Corina Caragea, despre motivul pentru care nu a făcut nuntă până acum.
Corina Caragea, despre motivul pentru care nu a făcut nuntă până acum. "Rămân apoi fidelă"

Corina Caragea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Este iubită de o mulțime de oameni și apreciată pentru prezența sa pe micile ecrane, dar și pentru frumusețe și eleganță. Mulți se întreabă, însă, când se va căsători vedeta și când va deveni mamă. Aceasta a spus clar ce are de gând în acest sens.

Corina Caragea, adevărul despre nuntă

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. De ani buni este la cârma știrilor sportive de la ProTV și se bucură de un succes formidabil. Are o carieră de mare succes, totul merge bine profesional și se poate considera o femeie împlinită din acest punct de vedere.

Marea dilemă pe care o au oamenii ce o cunosc este faptul că nu are o familie în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă are deja 40 de ani, Corina Caragea nu a ajuns încă în fața altarului și mulți ar vrea să știe care este motivul pentru această situație.

Vedeta a explicat, fără perdea, că nu va face acest pas doar de dragul de a fi mireasă. Consideră că este important să te căsătorești atunci când te simți pregătit, când știi sigur că este momentul potrivi, nu pentru a-i mulțumi pe cei care pun presiune din exterior.

Corina Caragea recunoaște că nu este pe lista de realizări și planuri căsătoria, motiv pentru care este convinsă că poate exista iubire și nu e nevoie de un act care să dovedească asta.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit.

Căsătoria nu este pentru mine în categoria „realizări’. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a spus Corina Caragea pentru VIVA!

Chiar dacă s-a zvonit de mai multe ori că s-ar fi căsătorit în secret, știrista a negat aceste speculații. Știe că imaginea și numele pe care le are atrag și bârfe, care deja nu o mai afectează.

Vrea sau nu prezentatoarea să devină mamă

O altă nedumerire pe care o au fanii vedetei, dar și apropiații, este faptul că nu a devenit mamă până la 40 de ani. Și în acest sens, Corina Caragea spune că nu este pregătită pentru un asemenea pas, pentru că are alte priorități și planuri pe care speră să le îndeplinească.

Vezi și: Corina Caragea, despărţire dureroasă. Cine e bărbatul după care a suferit frumoasa prezentatoare

Este de părere că un copil implică multe responsabilități și este nevoie de o decizie înțeleaptă în această direcție. Spune că are multe alte motive pentru care să se considere o femeie împlinită și nu are de gând să facă un copil sau să se căsătorească pentru a-i mulțumi pe ceilalți.

”Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri.

Eu nu consider că ești „împlinit’ atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil.

Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Corina este o femeie fericită, care iubește și este iubită. Are o relație serioasă, de mai bine de 10 ani, cu milionarul evreu Robert Pongracz, pe care a încercat să o țină departe de ochii curioșilor, pentru a evita bârfele și răutățile.

A fost mereu o persoană discretă, căreia i-a plăcut să își trăiască viața în liniște, departe de public. Deși ea este celebră în toată țara, partenerul ei de viață a încercat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor și să o lase pe știristă să se bucure de faimă.

Adevărul despre silueta vedetei

Corina Caragea are deja 40 de ani, dar arată într-un mare fel. Vedeta se menține într-o formă foarte bună și parcă arată din ce în ce mai bine. Are un trup sculptat, fără imperfecțiuni și un ten perfect.

Multe femei și-ar dori să știe care sunt secretele la care vedeta apelează pentru a arăta mereu bine și ce face ca să fie mereu slabă. Prezentatoarea TV a vorbit despre stilul ei de viață, despre trucurile pe care le aplică pentru a-și păstra silueta exact ca pe vremea când avea 20 de ani.

Te-ar putea interesa și: Cum a scăpat Corina Caragea de frustrările culinare: ‘Îmi plătesc păcatele la sala de sport’ VIDEO EXCLUSIV

Cu surprindere, descoperim că Corina Caragea adoră dulciurile și că este extrem de pofticioasă în privința mâncării, dar uimește prin abilitatea de a menține un echilibru admirabil între o alimentație sănătoasă și activitatea sportivă.

Vedeta se dedică cu seriozitate antrenamentelor la sală și urmează cu sfințenie sfaturile primite de la instructorul de fitness. Corina Caragea recunoaște că rezistă cu greu în fața prăjiturilor și poftește mult la pizza, dar încearcă să se abțină cât de mult poate.

„Muncesc să mă păstrez într-o formă cât de cât plăcută mie, să fiu împăcată în fața oglinzii, chiar dacă nu perfectă. Dacă la 18 ani îmi doream să fiu mai plinuță, acum cu greu pierd kilograme.

Păstrez un echilibru sănătos între sport și alimentație. Recunosc că îmi plac dulciurile și nu e ușor, îmi place și să lenevesc, de aceea fac sport supravegheată de un instructor, așadar, mai bine zis, urecheată”,  a declarat Corina Caragea pentru Fanatik.ro.

Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Orașul unde se află cea mai frumoasă gară din România. Este un centru feroviar important și unește atât punctele interne, cât și țara noastră cu vestul european
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Asociația de proprietari are interzis. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Capital.ro
Horoscop 20 mai 2024. Berbecii își ascultă inima, Balanțele trăiesc fiecare clipă la maximum
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro