Lidl și Kaufland primesc o lovitură neașteptată. Magazinele pe care românii le vor lua cu asalt sunt gata de deschidere

Lidl și Kaufland primesc o lovitură neașteptată. Magazinele pe care românii le vor lua cu asalt sunt gata de deschidere
Cora Urban se va deschide, în curând

Cora România are o veste mare pentru clienți. Astfel că românii vor putea să-și facă cumpărăturile în magazinele Cora și într-o nouă variantă, total neașteptată.

Cora România, veste mare pentru clienți

Acest proiect propus de retailer este unul cât se poate de inedit și își propune să vină în întâmpinarea nevoilor clienților, iar noile magazine vor fi mai accesibile pentru o parte din clienți.

Mai exact, clienții din magazinele Cora vor beneficia de noi locații în care să poată să își facă cumpărăturile. Retailerul a spus că lansează un nou tip de magazine, și anue, Cora Urban. Ele vor asigura clienților livrarea produselor magazinului, dar și locații mai aproape de locuințe și de birouri. Ele vor deveni astfel niște magazine de cartier, unde clienții vor putea selecta produse online din centrul comercial principal, aflat în apropiere și să le cumpere direct din magazinele Cora în formă nouă.

Menționăm că primul magazin Cora Urban o să fie lansat în cadrul complexului rezidențial Avangarde City din zona Militari Residence, în București-Dudu. Magazinul va avea o suprafață de 100 de metri pătrați. Mai mult decât atât, mai urmează să mai fie lansate și alte astfel de noi magazine ăn mai multe regiuni din România. În ce privește noul sistem de cumpărături din magazinele Cora el presupune selectarea magazinului Cora Lujerului, dar și punctul de ridicare al produselor dorite din Cora Urban Avangarde, în termen de 12 ore.

”Am ales să dezvoltăm proiectul-pilot într-un cartier dens și nou, deoarece publicul nostru țintă se regăsește în astfel de zone din marile orașe. Ne referim atât la rezidenți, cât și la cei care lucrează în clădirile de birouri din zonă”, a spus Pascal Aigle, directorul proiectului cora Urban, citat de profit.ro.

Despre Cora

Menționăm că retailerul Cora România face parte din grupul Louis Delhaize, unul dintre cele mai importante branduri de retail, care are o istorie în țara noastră. După ce primul magazin s-a deschis în anul 2003, în caartierul Pantelimon din București, acest lanț de magazine s-a extins. Și așa au luat ființă magazinele Cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanța City Park, Bacău, Șoseaua Alexandriei-București, Constanța Brătianu și Ploiești.

Astfel, la zece ani de la lansare, retailerul a lansat, de asemenea, și platforma cora.ro, fiind și primul lanț de magazine cu livrare tip drive din România. De menționat este că serviciul de livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău, Ploiești, dar și localitățile limitrofe. Cora are o gamă variată de produse pentru clienții săi. Cora dispune de 5.000 de angajați.