„Copilul” lui Gigi Becali, ironizat după ce „nu a avut mușchi” pentru banderola de căpitan. „Este uscat, uscat. Îi recomand o sală de forță”

Octavian Popescu a protagonistul unui moment comic în timpul partidei Dunajska Streda – FCSB 0-1. Florinel Coman a fost înlocuit, iar favoritul lui Gigi Becali a primit rolul de căpitan, dar nu a reușit să-și pună banderola pe braț. Fostul internațional Daniel Pancu i-a recomandat să meargă la sala de forță.

Octavian Popescu, prea slab pentru banderola de căpitan la FCSB

Octavian Popescu este favoritul lui Gigi Becali, jucătorul pe care patronul FCSB speră să-l vândă cu 50 de milioane de euro. Fotbalistul de 19 ani nu a început deloc grozav sezonul, dar a dat semne că este pe drumul cel bun la partida cu Dunajska Streda, din prima manșă a turului trei preliminar din Europa Conference League.

Echipa lui Nicolae Dică a câștigat cu 1-0, iar Octavian Popescu a fost abil la faza din care Joonas Tamm a marcat singurul gol al partidei. A recuperat balonul și a fost faultat într-o zonă periculoasă, de un jucător care a primit cartonașul roșu. Lovitura liberă executată de Radunovic a fost transformată în gol de fundașul adus din Estonia.

Octavian Popescu a fost o repriză căpitan la FCSB. După ieșirea lui Florinel Coman, banderola a ajuns la el. Doar că nu a reușit să o pună pe braț, iar zece minute a alergat ce ea în mână. Într-un moment de pauză a ajuns la bancă și a fost ajutat, „să intre în legalitate”, de oamenii din staff-ul tehnic. Daniel Pancu l-a ironizat.

„Nu se poate, i-aș recomanda o sală de forță lui Tavi. A mers cu banderola în mână 10 minute pentru că nu-i stătea pe braț. E elastică.

A mers până la urmă la margine, a reglat-o, dar a alergat 10 minute cu banderola în mână. Trebuie să lucreze la fizic. Îi atârna pe braţ. E uscat, uscat,”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport.

Mihai Stoica a avut o problemă cu cei care nu au fost mulțumiți de prestația lui Florinel Coman și care au sugerat că înlocuirea atacantului, de la pauză, a fost ordonată, din fotoliul de acasă, de Gigi Becali. Managerul general al FCSB a spus că fotbalistul a fost schimbat din cauza unei accidentări.

„Nu vreau să-i jignesc pe cei care ne jignesc, poate doar să le dau ceva sugestii referitoare la meseriile pe care ar trebui să le îmbrățișeze. Vreau să-i și informez că Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook FCSB

Urmăriți Playtech.ro și pe