Copilaș de un an, mort după ce s-a înecat cu o bomboană. Cum s-a răzbunat familia pe medici după ce au declarat decesul

Copilaș de un an, mort după ce s-a înecat cu o bomboană. Cum s-a răzbunat familia pe medici după ce au declarat decesul
Copil de un an, înecat cu bomboană

Părinții unui copilaș de un an au trăit momente de groază după ce micuțul s-a înecat cu o bomboană. Speriați când au văzut că băiețelul mai respiră, părinții au solicitat intervenția rapidă a medicilor. Din păcate, echipajul medical nu a putut să salveze victima, moment în care familia îndurerată s-a răzbunat pe doctori.

Micuțul nu a mai avut nicio șansă

Evenimentul nefericit a avut loc sâmbătă seara, în comuna bihoreană, Derna, acolo unde un echipaj medical a fost solicitat să intervină rapid în încercarea de a salva un copilaș de un an. La fața locului, medicii au încercat să-l resusciteze pe copilaș, nu înainte de a încerca să-i elimine bomboana cu care se înecase.

Ulterior, micuțul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat la punctul de întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, acolo unde I s-au efectuat mai multe manevre de resuscitare, însă fără succes.

„În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r). Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20″, a transmis maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro.

Reacția violentă a rudelor după declararea decesului

Locul unde s-a efectuat întreaga intervenție de resuscitare se afla într-un cartier de rromi, iar atmosfera s-a tensionat extrem de tare atunci când medicii au anunțat aparținătorii copilașului că nu mai pot face nimic pentru a-l salva.

Aceștia au început să reacționeze foarte violent, încercând să răzbune moartea bebelușului. În urma violențelor manifestate, șoferul Ambulanței a fost rănit, iar Ambulanța a fost distrusă.
În urma incidentului, oamenii legii au deschis dosar penal pentru ultraj și distrugere.

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita.

La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playtech.ro și pe