Copilăria dureroasă a Deliei. Ce îi făcea Gina Matache, mama ei: „Îmi pare rău, nu aș fi vrut”

Copilăria dureroasă a Deliei. Ce îi făcea Gina Matache, mama ei: „Îmi pare rău, nu aș fi vrut”
Copilaria dureroasa a Deliei. Ce ii facea Gina Matache, mama ei Imi pare rau, nu as fi vrut

Delia este una dintre cele mai reputate și de succes artiste de la noi din țară, reușind, de-a lungul celor 20 de ani de carieră în industria muzicală și televiziune. Deși are o familie fericită și o viață împlinită, vedeta a mărturisit ce diferențe ar fi făcut mama ei între cele două fiice ale sale pe vremea, când blondina era doar un copil.

Ce i-a reproșat Delia mamei sale, Gina Matache

Delia nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind, probabil, cea mai titrată artistă din România. Talentul, carisma, anii de studiu, simțul dezvoltat al umorului și profesionalismul au ajutat-o să devina una dintre cele mai apreciate dive ale muzicii românești.

Talentul muzical l-a moștenit de la mama ei, Gina Matache, o renumită interpretă de muzică populară. Cântăreața este extrem de mândră de fiicele sale, Delia și Oana, și de realizările acestora din carieră.

De asemenea, tânăra bunică a mărturisit că are o relație specială și cu cei doi gineri ai ei, având o familie aproape perfectă. Într-un interviu acordat celor de la Wowbiz, mama Deliei a dezvăluit care este singurul reproș pe care soția lui Răzvan Munteanu i-l face părintelui său.

Potrivit acesteia, Delia ar fi certat-o pe mama ei pentru faptul, în copilărie, artista de muzică populară ar fi fost mai strictă cu jurata iUmor, decât cu sora ei, Oana, mai tânără decât ea cu 11 ani.

„Să-i țină aproape. Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace.

A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani.

Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei.”, a declarat Gina Matache, exclusiv pentru Wowbiz.

„Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta!”

Cu toate acestea, în prezent, Delia și mama ei au o relație extrem de apropiată, iar Gina Matache este mândră de faptul că fiica ei și-a construit o carieră incredibilă, fiind una dintre cele mai mari artiste ale României.

„De multe ori mă întreabă lucruri sau aud oameni în spate șușotind. Uneori mă crispez, dar cele mai dese sunt, într-adevăr, felicitările. Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta.”, a completat solista pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe