Copil de 4 ani, accidentat mortal de o mașină în timp ce traversa strada. Dezvăluirea cutremurătoare a martorilor. Ce a făcut șoferul după accident

Copil de 4 ani, accidentat mortal de o mașină în timp ce traversa strada. Dezvăluirea cutremurătoare a martorilor. Ce a făcut șoferul după accident

O tragedie imensă a avut loc, joi seară, în Buftea, acolo unde un copilaș de patru ani a fost spulberat de un autoturism, în timp ce traversa strada. De față era și mama sa, care a privit neputincioasă accidentul în care a fost implicat fiul său. Impactul violent a fost surprins de camerele de supraveghere, iar oamenii legii au demarat deja o anchetă în acest sens.

Ce s-a întâmplat

Accidentul tragic a avut loc pe o stradă din Buftea, județul Ilfov, pe care se aflau o mămică și băiețelul său de 4 ani, care se plimba pe trotinetă. Copilul a fost avertizat de părinte să nu treacă strada, dar acesta, asemeni altor copii, nu a ținut cont de sfatul mamei, traversând printr-o zonă nemarcată. În acel moment, un șofer vitezoman l-a spulberat pe băiețel, provocându-i multiple leziuni. La fața locului, martorii disperați au solicitat intervenția unei Ambulanțe, pentru a-i acorda primul ajutor victimei.

În tot acest timp de panică și tensiune, șoferul vinovat a profitat de moment și a fugit de la locul faptei. Ulterior, acesta s-a prezentat la secția de Poliție, măturisindu-și fapta. Camerele de supraveghere amplasate in zonă au înregistrat momentul accidentului, imaginile ajungând în posesia polițiștilor, care vor investiga cazul.

La sosirea echipajului medical, băiețelul a fost găsit în stop cardio-repsirator. După efectuarea manevrelor de resuscitare, micuțul a fost restabilizat, fiind transportat de urgență la spital. Din păcate, trupul firav nu a mai rezistat și a murit în drum spre spital. În urma celor întâmplate, martorii și vecinii sunt în stare de șoc. Aceștia au declarat că șoferul nu a avut nicio intenție de frânare, rulând pe șosea cu o viteză foarte mare.

„Copilul era un copil foarte înjrijit, mama lui avea foarte mare grijă de el, nu ieșea din curte, se juca numai în curte. Fiind o stradă închisă, copilul a traversat, nu avem treceri de pietoni, nu avem delimitatoare de viteză. L-a luat din plin, nicio intenție de frânare.”, au spus martorii, potrivit stirileprotv.ro.

Copil de un an, în stare gravă după ce a fost aruncat din mașină

Un alt accident grav a avut loc, în urmă cu două zile, în Ciuta, Caraș-Severin, acolo unde într-o curbă la stânga, un copilaș de un an s-a desprins din scaunul de mașină, nefiind securizat cu centura de sigurnață, lovind portiera.

În urma impactului, băiețelul a fost aruncat din mașină, moment în care a suferit mai multe leziuni grave. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru a primi ajutor specializat. Potrivit testului alcooltest, tatăl micuțului nu consumase băuturi alcoolice.

„Din primele verificări, în timp ce tatăl minorului conducea un autoturism în direcţia Iaz, într-o curbă uşoară la stânga, minorul s-ar fi desprins din scaunul pentru copii în care era transportat, neasigurat în centuri, şi, lovind portiera, aceasta s-a deschis, iar minorul a căzut din autoturism pe partea carosabilă”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, potrivit agerpres.ro.