Conversație halucinantă între un militar rus și soția sa, interceptată de trupele ucrainene. Ce și-au putut spune cei doi

Conversație halucinantă între un militar rus și soția sa, interceptată de trupele ucrainene. Ce și-au putut spune cei doi
Soldat rus,în timp ce vorbea cu familia Foto ilustrativă

În cele 36 zile de război, armatele ucrainene au interceptat tot felul de discuții între soldații ruși, dar și între aceștia și familiile lor. Unele dintre ele au fost de-a dreptul emoționante, fiind dezvăluite dramele pe care aceștia le trăiesc la rândul lor din cauza războiului. O discuție recentă a șocat, însă, trupele ucrainene, reieșind ticăloșenia și duritatea anumitor soldați și a familiile lor în fața dezastrului din Ucraina.

Mesajul unui soldat rus către soția sa după ce a jefuit o casă bombardată din Ucraina

Un militar rus a fost surprins în timp ce vorbea cu soția sa la telefon și îi povestea ce a găsit în casa jefuită din Ucraina. Acesta i-a povestit cât de bine trăia sportivul care locuia acolo, reieșind că aceasta era și invidios pe condițiile de viață ale acestora.

Militarul i-a transmis soției sale că a furat din acea casă mai multe cosmetice și haine de firmă pentru ea, acesta fiind incurajat de consoartă să fure mai mult, chiar și pentru fiica lor. Mai mult, aceasta și-ar fi dorit un laptop pentru copilă, având în vedere că fata urma să înceapă studiile.

Bărbatul a mai povestit entuziasmat că a luat vitamine scumpe și că s-a bucurat de sauna familiei. La un moment dat, femeia a subliniat că nivelul de trai al ucrainenilor este foarte ridicat, spre deosebire de ruși, motiv pentru care nu doresc să cedeze în fața presiunilor din partea Moscovei.

Cum arăta viața ucrainenilor înainte să fugă din calea războiului?

Conversația publicată de Direcția de informații a Ucranei, GUR, nu este singura de acest fel, mai mulți soldați fiind ascultați în timpul unor jafuri. Din păcate, ororile făcute de militarii ruși nu se opresc aici, astfel că aceeași instituție a prezentat mai multe cazuri de violuri și agresiuni comise de oamenii lui Putin. De asemenea, o parte dintre ei sunt victimele războiului, ei fiind umiliți și obligați să devină carne de tun pentru armata ucraineană.

Andrei: „Am furat cosmetice, adidași și tricouri de firmă pentru tine”

Soția: „Ia și un laptop! „Imaginează-ți, Sofia va merge la studii – are nevoie și de un laptop, la naiba”.

Andrei: „Ei bine, aici locuiește o astfel de familie care face mult sport, am luat vitamine scumpe, tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei”.

Soția: „Păi fură, fură totul, Andrei, poți să iei, oricum mai ai nevoie de tricouri”.

Andrei: „Mi-am luat încă o pereche de pantaloni scurți. Sunt lucruri bune aici, desigur. Am fost șocat când am intrat în cameră”.

Soția: „Ghici cum au trăit, da? Și cum trăim noi. Pentru asta se luptă. Ei spun: „Am trăit normal, tu ești cel care ai venit aici”.

Andrei: „Casa este pur și simplu minunată. Este acoperită cu piatră, mobilierul este din răchită. Stăm în saună”

Soția: „Oh, nu contează. Treninguri nu sunt? Ție ți-ar trebui unul frumos”, a fost discuția dintre cei doi soți, făcută public de către Serviciul de Securitate al Ucrainei, potrivit Pravda.com.