19 mart. 2024 | 13:38

Construcție de milioane de euro aproape de Arcul de Triumf. Vor fi multe locuri de muncă

Economic
Construcție de milioane de euro aproape de Arcul de Triumf. Vor fi multe locuri de muncă
Sunt aproximativ 700 de metri pătrați de teren

Anul 2024 aduce noi investiții în zona imobiliarelor, și nu oricum, ci prin intermediul unui grup imobiliar din Qatar. Est vorba de o construcție de milioane de euro aproape de Arcul de Triumf, care va genera și un număr important de locuri de muncă. Citește mai departe și află despre ce investiție este vorba.

Prima Group demarează o construcție de milioane de euro aproape de Arcul de Triumf

Pima Group este o companie internațională de construcții, imobiliare și dezvoltare cu sediul în Atena, Grecia, și care face parte dintr-un grup mai mare de firme, cu sediul în Doha, Qatar, și este deținută de un om de afaceri canadiano-libanez, Christian Comair.

Compania oferă, în general, servicii personalizate de gestionare a investițiilor pentru clienți din întreaga lume, concentrându-ne pe Orientul Mijlociu și Grecia, și a activat în Liban, Qatar și Grecia, oferind clienților o experiență bogată în gestionarea investițiilor și dezvoltării imobiliare la nivel global.

Conform Profit.ro, grupul va investii câteva milioane de euro într-un nou proiect situat aproape de Arcul de Triumf, pe un teren achizționat recent de la familia MIhăilescu.

Concret, este vorba de un complex de aparthotel, foarte aproape de Romexpo, o zonă, de altfel, considerată a fi printre cele mai fierbinți zone imobiliare din București la acest moment. Astfel că, nu ar trebui să ne surprindă faptul că va apare un nou complex chiar la marginea Bucureștiului.

Proiectul va fi construit pe 700 de metri pătrați

Conform datelor furnizate de publicația citată, Prima Group a achiziționat aproximativ 700 de metri pătrați de teren, foarte aproape de Arcul de Triumf, și în vecinătatea liceului privat „Școala Europeană București”, din spatele celebrei Romexpo.

De altfel, proiectul inițial de construire a acestui complex aparthotel a aparținut aceleiași familii, Mihăescu, iar omul de afaceri canadiano-libanez, Christian Comair a preluat inclusiv acest proiect.

În planul de consutrcuție inițial, era prevăzut că acest nou complex să se ridice pe 8 etaje, cu o înălțime de aproximativ 32 de metri, pe o suprafață totală construită de 2.000 de metri pătrați. După achiziția acestui proiect, noua firmă dezvoltatoare a erut autorităților și o autorizare pentru adăugarea la parterul complexului și a unui centru comercial, mai spun cei de la Profit.ro.

Zona imobiliară de lângă Arcul de Triumf, printre cele mai căutate

Zona în care Prima Group a preluat acest proiect, foarte aproape de Arcul de Triumf, este una din cele mai căutate zone în ultimii ani, aici existând deja și alte proiecte ambițioase, fie rezidențiale, fie de birouri, multe dintre proiecte aparținând unor nume grele din România, precum Dan Șucu, Ion Țiriac sau Gheorghe Coposu.

Acest nou proiect nu face altceva decât să ridice și mai mult valoarea zonei de aici, iar, conform specialiștilor, lucrurile tind să evolueze și mai mult prin investițiile majore ale actualilor și viitorilor antreprenori imobiliari. Investiții masive aua vut loc și vor mai avea, precum și cea într-un nou hotel care apare în centrul Bucureștiului.

 

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Ultima soluție pentru românii datornici. Ce înseamnă falimentul personal
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
Capital.ro
Zile însemnate cu "harți" în calendarul ortodox. Ce au voie să mănânce credincioșii în miercurea și vinerea din Săptămâna Luminată
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro