Conor McGregor se retrage din MMA. Anunțul făcut de luptătorul irlandez. „Cocktailurile sunt din partea mea”

Conor McGregor se retrage din MMA. Anunțul făcut de luptătorul irlandez. „Cocktailurile sunt din partea mea”
Conor McGregor a anunțat că se retrage din MMA

Conor McGregor se retrage din MMA. Luptătorul irlandez a făcut anunțul pe contul personal de Twitter, la doar câteva zile după ce a dezvăluit că negociază pentru un meci care ar fi trebuit să aibă loc în luna iulie.

„Am un scurt anunț de făcut. Am decis să mă retrag din sportul pe care toți îl cunosc sub numele de Arte Marțiale Mixte. Le urez tuturor foștilor mei colegi numai bine de acum înainte în competiție. Acum mă voi alătura foștilor colegi care s-au retras deja. Cocktail-urile sunt din partea mea, prieteni”, este mesajul postat pe contul personal de Twitter, prin care Conor McGregor anunță că se retrage din MMA.

Sportivul irlandez, care are 21 de victorii și 4 înfrângeri în întreaga sa carieră, nu a mai luptat din octombrie 2018, când a fost învins de rusul Khabib Nurmagomedov în gala UFC 229. McGregor a primit o suspendare de 6 luni după acel meci, care s-a lăsat cu o bătaie generală. Cel mai șifonat a ieșit Nurmagomedov, care a primit 9 luni de suspendare.

La câteva ore de la anunțul retragerii din MMA, Conor McGregor a apărut în show-ul lui Jimmy Fallon și a declarat că și-ar fi dorit să mai lupte, dar nu are nevoie de asta în prezent. „Vreau să mă concentrez pe viața personală, pe familie. Am făcut multe, am luptat mult. Nu m-am retras niciodată din competiții. Am suferit câteva accidentări urâte și am trecut prin momente de care alți bărbați ar fugi speriați dacă le-ar întâlni. Mi-am făcut treaba în industrie. După cum am spus, acest whiskey este copilul meu (vrea să investească în producția de alcool)”, a declarat McGregor.

„A fost atât de distractiv să îl urmărim. A realizat lucruri extraordinare în acest sport. Mă bucur mult pentru el și sper să aibă același succes și în afara ringului”, a declarat președintele UFC, Dana White, după anunțul retragerii lui Conor McGregor din MMA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI