Connect-R, mesaj emoționant pentru fosta soție. Imaginea care a topit fanii

de: Alexandra Chivu
19 11. 2019

Connect-R și Misha formau un cuplu de artiști care părea a fi perfect și unit. Însă, după ce au făcut un copil, poveștile lor au trebuit să fie scrise separat. Cu toate acestea, rodul iubirii celor doi îi va aduce mereu împreună. Și tot el îl face adesea pe artist să aștearnă mesaje emoționante în mediul online pentru fosta sa soție.

Connect-R, mesaj emoționant pentru fosta soție

Păreau a fi un cuplu perfect și unit, până când Connect-R a anunțat, în luna august a anului 2018, că cei doi au hotărât să divorțeze. Înițial, toată lumea a crezut că este o glumă, însă, din anunțurile celor doi, dar mai ales din declarațiile de după separare, despărțirea a fost, pentru ambii, o ușurare.

„Prea mari deosebiri de viziune asupra vieții. De-a lungul timpului, ei au tot avut neînțelegeri, mai ales când micuța s-a îmbolnăvit, acum vreo doi ani. Atunci au apărut cu adevărat problemele și, probabil, atunci au și apărut primele discuții despre divorț, despre despărțire. Ei au mai avut probleme în cuplu după ce Misha născuse, au trecut printr-o perioadă mai dificilă, așa cum se întâmplă în general în asemenea cazuri”, spunea un amic al cuplului, la acea vreme, pentru wowbiz.ro.

”Văd că sacrificiile mamei tale, dar și puținele eforturi din partea nevrednicului tău tată încep să rodească”

Acum, situația este clară între cei ei și, deși nu își mai împart zilele, artistul admite cu fiecare ocazie că fosta parteneră de viață va rămâne una dintre cele mai importante persoane din viața sa, dat fiind că din pântecele ei i s-a născut minunea.

„Sunt atat de recunoscator Cerului , pe ca vad cum cresti , vad cum incepi sa ai parerile tale , cand vad ca sacrificiile mamei tale , dar si putinele eforturi din partea „nevrednicului tau tata ? , incep sa rodeasca !! Multumesc Doamne ??”, a scris Connect-R pe Instagram.