Concurentul de la Survivor 2022 care s-a îngrășat 14 kilograme după eliminare: ‘Am mâncat ca nebunul’

Concurentul de la Survivor 2022 care s-a îngrășat 14 kilograme după eliminare: ‘Am mâncat ca nebunul’
Ce concurent s-a îngrășat după experiența Survivor

Survivor este una dintre cele mai grele emisiuni, poate nu chiar cea mai grea. Concurenții sunt împinși până la limite de probele sportive, toate acestea cu un minim de mâncare. Unul dintre concurenții care s-au întors de la Surviror s-a îngrășat 14 kilograme. Despre cine este vorba?

Avea 65 de kilograme când a ieșit din concurs

Radu Itu este unul dintre vedetele care a acceptat provocarea Survivor România și a trecut prin cele mai extreme condiții pe insulă. Nu au parte de foarte multă mâncare în Republica Dominicană, iar când se întorc în România profită de orice șansă pentru a se bucura din nou de bucatele tradiționale.

„Mă recuperez neașteptat de bine, acum sunt fericit că nu mai mănânc așa de mult. Când am ieșit din concurs, am mâncat ca nebunul, am zis că o să mă îngraș și o să fiu de 100 de kilograme, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Acum am început și antrenamentele, dar și să fac din nou pălării”.

Când a ieșit din emisiune, Radu avea doar 65 de kilograme. Odată ajuns în țară, a reușit să-și recupereze greutatea pierdută pe insula Survivor, fiind suspus unor condiții extrem de grele.

„Eu am pierdut înainte să ajung în show (n.r. din greutate). În concurs, în jur de 8 kilograme. Acum le-am luat înapoi, da. Știu că aveam 65 de kilograme când am ieșit din concurs, iar la înălțimea mea, este destul de puțin. Acum m-am urcat din nou pe cântar și aveam 79 de kilograme”.

Care a fost cel mai greu moment pentru Radu Itu la Survivor

Concurenții trec prin momente grele la Survivor, mai ales în primele zile sau chiar săptămâni când trebuie să se obișnuiască cu condițiile. Dormitul sub stele poate suna ca o experiență plăcută, însă nu pe lemne și când plouă. Probele sportive sunt grele, mai ales atunci când mâncarea este atât de puțină.

„Cel mai greu lucru a fost reprezentat de momentul în care am leșinat. M-am ridicat și am căzut, a fost un impact cu solul, dar a durat foarte puțin, în jur de 10 secunde. Mi-am dat seama că cele 10 secunde sunt foarte importante în viața unui om.

A venit Zmărăndescu repede la mine, a venit toată echipa, a aruncat apă pe mine și mi-am revenit instant. Acesta a fost momentul de slăbiciune, iar apoi am căzut psihic, m-am și accidentat. Apoi mi-am revenit psihic, dar nu am mai putut să intru pe traseu și asta a fost”, a povestit pentru EGO.ro

Radu Itu mai spune că va ține legătura cu toți concurenții de la Survivor. Cea mai strânsă prietenie o are cu Laura Giurcanu, pe care o cunoștea și înaintea de emisiune.