Concurenta surpriză care revine la Puterea Dragostei. Anunțul din emisiune

Concurenta surpriză care revine la Puterea Dragostei. Anunțul din emisiune
Concurenta surpriză care revine la Puterea Dragostei

Veste bună pentru fanii uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni din showbiz-ul românesc “Puterea Dragostei”. Una dintre concurentele iubite de toți telespectatorii revine în casa iubirii, în cadrul celui de-al treilea sezon al show-ului matrimonial. Cea care a făcut anunțul surprinzător a fost chiar prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu.

Concurenta eliminată care a primit o nouă șansă

Femeia care a cucerit publicul cu farmecul și atitudinea sa este chiar Andreea, concurenta care s-a aflat de multe ori în mijlocul conflictelor și al scandalului. Cu toate acestea, spiritul competitive al Andreei a creat o mulțime de controverse în rândul celorlalte concurente.

La scurt timp după eliminarea Andreei din casa Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat revenirea surprinzătoare a acesteia, pentru a-i mai oferi o ultimă șansă relației acesteia cu Cristian Marinescu, concurent și el la “Puterea Dragostei”.

Andreea și Cristian formează cel mai nou cuplu din casa iubirii
Andreea și Cristian formează cel mai nou cuplu din casa iubirii

„ Am decis să dăm o șansă cuplului Marinescu-Andreea. Andreea se va reîntoarce în casă, așadar primiți-o cum se cuvine.”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Dacă Andreea este persoana care a declanșat cele mai multe certuri în gașca fetelor, Cristian Marinescu este fără îndoială, concurentul care a încins spiritele în grupul băieților. Astfel, potrivit zicalei “Cine se aseamănă, se adună”, cei doi au început o relație promițătoare care pare să învingă orice obstacol.

Cum a fost primită Andreea în casa “Puterea Dragostei”

Revenirea Andreei nu a adus multă fericire în casa iubirii, cu excepția iubitului său care a fost extaziat să o revadă. În schimb, restul concurentelor au primit cu indignare revenirea ei, fiind triste să o revadă alături de ele.

De exemplu, Mariana și-a exprimat părerea într-un mod subtil, dar suficient de clar, astfel încât, toată lumea să înțeleagă că revenirea Andreei a creat neplăceri.

„Nu m-am născut ieri, în primul rând și am cap și gândesc foarte bine cu capul meu, nu cu capul altuia. Atât am vrut să spun!”, a declarat Mariana.

În ciuda neînțelegerilor din casă, Andreea se bazează pe sprijinul și dragostea lui Marinescu, astfel că va putea depăși mai ușor următoarele certuri. În ziua în care și-au oficializat relația, Marinescu i-a declarat iubitei sale cât de tare a fost atras de ea, încă din primul moment.

“În momentul în care ai intrat în casă, m-ai atras din punct de vedere fizic și apoi, ușor-ușor, după fiecare zi ce trecea m-am simțit mai atras de tine. Nu ți-am spus și de asta am vrut să vin aici ca să spun acum toate lucrurile astea!”, a dezvăluit concurentul.

Andreea a fost impresionat de complimentele pe care le-a primit, astfel că a vrut să-și exprime și ea public atracția pe care o are pentru Cristian.

“Nu știam asta! Și tu mi-ai atras atenția de când am venit în casă, nu așa mult de la început, dar în momentul în care am început să port conversații cu ține mi-am dat seama că ești un băiat educat, ai caracter și am inceput să vreau să te cunosc mai mult.”, a dezvăluit Andreea.

Urmăriți Playtech.ro și pe