Concurenta de la Asia Express care și-a luat apartament după emisiunea de la Antena 1. Cuza a fost șocat s-o audă

Concurenta de la Asia Express care și-a luat apartament după emisiunea de la Antena 1. Cuza a fost șocat s-o audă
Cuza a ajuns până în finală, dar fără noroc

Show-ul „Asia Express” a născut pasiuni, de-o potrivă și rivalități, dar per total a scos în evidență tăria și rezistența concurenților puși în situații extreme. Printre cei care au reușit să țină pasul cu greutățile show-ului, au fost și Raluka și Ana Baniciu, fiica celebrului folkist Mircea Baniciu. În cadrul emisiunii „Asia mai departe”, realizată de Cuza și Emi, participanți la ultimul sezon, Ana Baniciu a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați de pe urma participării în competiție.

Ana Baniciu, Raluka și experiența „Asia Express”

În primul sezon al deja celebrului show „Asia Express” – Drumul Dragonului, printre echipele participante s-a numărat și cea formată din Ana Baniciu și Raluka. Nimeni nu paria că cele două vedete vor ajunge până în finala show-ului, ba mai mult, au și câștigat-o, după ce au parcurs un traseu de aproape 4.000 km. De pe urma acestei victorii, Ana Baniciu și Raluka au câștigat și o sumă importantă de bani.

Recent cele două au fost invitate în show-ul moderat de foștii concurenți ai sezonului patru de „Asia Express” – Drumul Împăraților, Cuza și Emi, unde au vorbit despre experiența lor în concurs, același lucru făcându-l și cei doi moderatori. Cuza a fost, de fapt, cel care a vorbit despre experiența din sezonul patru și faptul că au reușit să ajungă până în finală, cu toate greutățile

„Ajungând în finală s-au îndeplinit cele două dorințe. Dorința mea era să nu plecăm primii și dorința lui Emi era să ajungem în finală. (…) Eu mai am o bucurie.

Am plecat cu cel mai bun prieten al meu și m-am întors cu un frate. O experiență de duritatea asta chiar te leagă. (…) Nu ne așteptam”, a spus Cuza.

Ana și-a cumpărat casă cu banii câștigați

În comparație cu cei doi, Ana Baniciu și Raluka se pot lăuda că câștigrea finalei, de pe urma căreia au câștigat și cei 30.000 de euro. Raluka a decis să nu spună e a făcut cu banii primiți, în schimb, Ana Baniciu a dezvăluit pe ce și-a cheltuit partea sa din marele premiu. „Mi-am luat apartament, măi băieți”, a mărturisit Ana Baniciu când a fost întrebată ce a făcut cu banii de la Antena 1.

După ce au revenit în țară, cele două au făcut echipă și din punct de vedere muzical, lansând împreună o piesă, intitulată „Temperatura”, în 2018, care a ajuns să aibă pe Youtube un record de vizualizări, numărul acestora trecând de un milion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI