Conchita de România, decizie radicală după umilința trăită în benzinărie: ”Să văd dacă mai pot trăi în România sau dacă voi alege să plec în Patagonia” EXCLUSIV”

de: Alexandru Catalan
21 04. 2023

Ionuț Marian Opreanu, alias Conchita de România, ezită între a rămâne în țară sau a emigra, după ce recent a fost agresat într-o benzinărie din Capitală, din cauza orientării sale sexuale. În exclusivitate pentru Playtech Știri, el ne-a vorbit despre acest incident traumatizant.

Conchita de România admite că trece printr-o perioadă dificilă

După ce a trcut printr-un episod dramatic, a decis să vorbească cu redacția Playtech Știri despre cele întâmplate și care sunt deciziile sale pentru viitor:

„E o perioadă foarte dificilă pentru mine. Încerc să mă autoanalizez și să văd dacă mai pot trăi în România, să îndur ce se întâmplă pe străzile din București, sau dacă, nu cumva, voi fi obligat să plec.

Personal, îmi doresc să rămân în România, iar oamenii să mă accepte așa cum sunt!”, ne-a declarat Conchita de România sau Dudu, cum i se mai spune, exclusiv pentru Playtech Știri.

„Lumea nu știe ce am trăit eu!”

Mai întâi, însă, trebuie să treacă, așa cum spune chiar el, peste șocul psihologic al celor întâmplate la jumătatea Săptămânii Luminate:

„Nu este omenesc să mergi într-o benzinărie, să dorești să-ți iei un pachet de țigări și să te batjocorească cineva în ultimul hal, fiind numit ‘bulangiu’.

Nu înțeleg de ce unii încă nu acceptă că pot exista și diferențe. Lumea nu știe ce am trăit eu, în această viață, dar își permite să-și dea cu părerea despre mine cu cea mai mare ușurință”, mai adaugă el, exclusiv pentru Playtech Știri.

Vezi și: Cum arată acum Conchita Wurst. Transformarea uluitoare a transsexualului care a câștigat Eurovision în 2014

A fost internat, cândva, într-o clinică de psihiatrie

Vedeta recunoaște că a existat o perioadă în viața sa în care a trebuit să fie internat într-o clinică de psihiatrie pentru a-și trata anumite deficiențe:

„Dacă eu, data viitoare, când voi auzi termenul de bulangiu voi reacționa violent? Fiindcă nu mai am răbdare cu oamenii. În special cu cei care urlă la mine și care nu rămân calmi.

Poate nu-mi voi putea controla reacțiile, poate îi voi da în cap celui care mă agresează și cine știe ce se va întâmpla? Poate îmi voi asuma orice risc și va urma o perioadă și mai urâtă și pentru mine și pentru celălalt?

Dar oamenii nu stau să gândească. Și, mai ales, ei nu acceptă. Eu am acceptat ideea că părinții mei vor muri, că tatăl meu va muri!”, își striga el supărarea.

Este de părere că, după un asemenea incident, e greu să ierți pe cineva, chiar dacă cel în cauză ar realiza acest lucru și i-ar oferi chiar bani.

Conchita de România spune că îi trec prin minte și gânduri negre!

„După recentul incident, încă mă resimt la nivel psihic. Nu știu dacă și cum voi putea trece și peste asta.

Recunosc că-mi mai trec prin cap și gânduri negre! Știu că viața e dură și am acceptat că așa stau lucrurile.

Dar, uneori, mă întreb dacă toate astea au vreun rost? Sau dacă se vor termina, cândva? Voi vedea dacă rămân acasă sau dacă voi alege să plec în Patagonia, undeva, cât mai departe!”, mai spune el.

Conchita de România e hairstylist, în viața de zi cu zi, și spune că-și iubește mult meseria, dar și colegii: „Mă bucur de profesia mea și de prezența colegilor și de cea a clienților! Datorită lor am găsit de multe ori puterea de a merge mai departe!”, a încheiat el istorisirea cu totul aparte, a vieții sale, în exclusivitate pentru Playtech Știri.