29 oct. 2023 | 19:18

Compatibilități zodia Rac. Se potrivesc de minune cu acești nativi. Formează cel mai solid cuplu

Utile
Compatibilități zodia Rac. Se potrivesc de minune cu acești nativi. Formează cel mai solid cuplu

Racul este al patrulea semn al zodiacului. Persoanele din acest semn zodiacal sunt născute în intervalul 21 iunie – 21 iulie. Un semn cardinal de apă guvernat de lună, Racul, numit Karkata în astrologia vedică este emoțional, familiar și reconfortant. Ca toate semnele zodiacale și racul este mai compatibil cu unele zodii și mai puțin compatibil cu altele. Iată așadar ce compatibilități are zodia Rac.

Compatibilități zodia Rac

Pentru raci, dragostea trebuie să se simtă confortabil. Au nevoie de un partener care să se simtă ca acasă, să petreacă timp de calitate cu ei și să le cultive natura intuitivă. Ei caută relații cu care se simt în siguranță și care au mult timp liber pentru ei, procesare emoțională și îmbrățișări.

Racul tipic caută un partener pe viață. Dacă se întâlnesc în mod obișnuit, le poate fi dificil să o păstreze obișnuită. Racul nu este interesat de tranzacții sau remedieri rapide. De obicei, își doresc dragoste adevărată, de durată, fără drame.

Dragostea pentru Rac

Când ești la o întâlnire cu un Rac, probabil că te simți cu adevărat că i-ai acordat atenție. A oferi și a primi îngrijire și hrănire adevărată este esențial pentru Rac.

Natura intuitivă a racului dă roade în dormitor. Se poate simți că iubitul tău Rac îți citește gândurile și anticipează nevoile tale din timp. Amintește-ți că reciprocitatea este esențială. Racii sunt cunoscuți pentru natura lor generoasă, dar este important să te potrivești cu nivelul lor de îngrijire. Au nevoie să se simtă iubiți la fel de mult pe cât trebuie să ofere dragoste. Iată ce compatibilități are zodia Rac.

Rac Și Berbec

Nerăbdarea Berbecului și serenada lentă și emoționantă a Racului nu merg bine împreună. Aceasta este o relație în care cineva va fi ușor rănit. Numai cu granițe puternice Berbecul și Racul pot rămâne într-o stare delicată de echilibru.

Rac Și Taur

Taurul și Racul sunt sămânța unei familii, ambii adevărați credincioși în intimitate. Ei împărtășesc o înțelegere reciprocă profundă și o atingere pentru arta de a oferi și de a primi iubire. Ar fi păcat să nu fie împreună.

Rac Și Gemeni

Gemenii și Racul au opinii diferite asupra vieții lor emoționale și sexuale. Totuși, dacă Gemenii ascultă și Racul îi oferă partenerului suficient aer, aceasta este o legătură minunată, copilărească, plină de emoție și viață.

Rac și Rac

Doi Raci împărtășesc un exces de tandrețe care i-ar putea face anxioși. Relația lor poate duce la tot felul de scenarii minunate, dar numai dacă se mențin activi reciproc și arată inițiativă pentru experimente și schimbare.

Rac Și Leu

Dintre toate zodiile de Apă și Foc, Racul și Leul sunt cele două cele mai probabile să reușească datorită faptului că își recunosc reciproc unicitatea. Cu toate acestea, rareori vor ajunge împreună, deoarece diferențele în caracterul lor sunt greu de reconciliat.

Vezi și Zodiile care își vor schimba radical viața în 2023. Se întâmplă de la finalul lui ianuarie

Rac Și Fecioară

Când Racul și Fecioara se întâlnesc, există potențialul pentru o iubire mare, veșnică. Ei au posibilitatea de a deveni un contact inspirator al inimii și minții, doar dacă ar ceda oportunității de a intra unul în lumile celuilalt.

Compatibilități zodia Rac

Zodia Rac – compatibilități

Rac Și Balanță

Racul și Balanța se potrivesc. Aceștia se pot bucura de conexiunea dintre Venus și Luna doar dacă ambii au suficientă individualitate pentru a-și trăi propria viață separat. Ar trebui să împărtășească doar emoții atunci când sunt împreună, fără așteptări sau judecăți.

Rac Și Scorpion

Când echilibrul emoțional dintre un Rac și un Scorpion este oprit, cineva s-ar putea răni cu ușurință. Dacă dragostea lor este profundă, își vor arăta reciproc partea aparent inaccesabilă a emoțiilor și acest lucru le poate menține relația pentru o viață întreagă și mai mult.

Rac Și Săgetător

Racul și Săgetătorul își împărtășesc dragostea pentru cunoaștere și au sisteme de credințe similare. Cu toate acestea, rareori sunt atrași unul de celălalt și aproape niciodată nu se îndrăgostesc în același timp sau în același ritm.

Rac Și Capricorn

Racul și Capricornul reprezintă axa familiei, geneticii și chestionării credințelor. Dorința lor de a fi împreună poate fi necontrolat de puternică, deoarece reflectă dragostea și atracția strămoșilor lor.

Rac Și Vărsător

Racul și Vărsătorul nu reprezintă un cuplu romantic tipic și ar putea fi nevoie de ceva muncă pentru a accepta diferențele reciproce. Dacă o fac, s-ar putea să le placă ceea ce găsesc unul cu celălalt și să rămână împreună foarte mult timp.

Rac Și Pești

Racul și Peștii aparțin elementului Apă și tind să împărtășească emoții frumoase, îndrăgostindu-se cu ușurință. Pentru a rămâne împreună, ei ar trebui să urmărească o onestitate absolută și să nu facă parte dintr-o rutină plictisitoare.

Citește și Asta e cea mai loială zodie. Te va iubi toată viața dacă ai ales-o pe ea!

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Reacția unui român după ce a fost refuzat pe internet de o tânără: „Tu ești mai presus, oare?”
EVZ.ro
Miley Cyrus, dată în judecată pentru „Flowers”. Acuzații de plagiat după Bruno Mars
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Nostalgia comunismului la MasterChef. „Preparatul riscant” ales de Ionela Grigore
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
El va fi viitorul președinte al României. Cine îi ia locul președintelui Klaus Iohannis
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
RUSIA a ÎNCERCAT o LOVITURĂ de STAT într-o țară ALIATĂ! S-A AFLAT ACUM!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro