Codrin Ștefănescu, reacție după eșecul Guvernului Dăncilă. Ce spune despre situația în care a ajuns PSD

Codrin Ștefănescu, reacție după eșecul Guvernului Dăncilă. Ce spune despre situația în care a ajuns PSD
Codrin Ștefănescu: "Noi până acum eram PSD împotriva tuturor"

Codrin Ștefănescu a reacționat, în direct la un post de televiziune, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament. Fostul secretar general al PSD este de părere că Guvernul condus de Viorica Dăncilă a picat din cauza trădărilor din interiorul partidului. El a vorbit despre „toate forțele din România care s-au unit împotriva” formațiunii politice.

Codrin Ștefănescu: „Noi până acum eram PSD împotriva tuturor”

Fostul secretar general al PSD este dezamăgit de colegii de partid care „au trădat” formațiunea politică și au ales să voteze la moțiunea de cenzură, care a trecut cu 238 de voturi pentru și 4 voturi împotrivă. El susține că „toate forțele din România s-au unit împotriva” PSD, însă în cele din urmă partidul a fost distrus din interior.

„Am pierdut această bătălie și pentru că au fost trădări din interior și trebuie să vedem de ce au existat aceste trădări. Colegii se plângeau de lipsă de comunicare. Spre exemplu, eu mă așteptam ca liderul TSD, Gabriel Petrea, să fie în campanie cu toți tinerii social-democrați, nu să voteze moțiunea de cenzură. El se plângea de faptul că nimeni din conducerea partidului nu a discutat cu el. Asta ziceau și alți colegi, iar cei din conducerea partidului trebuie să explice această lipsă de comunicare.

Multe trădări în interiorul partidului. Noi până acum eram PSD împotriva tuturor. Toate forțele din România s-au unit împotriva noastră, toate forțele văzute și nevăzute. PSD era singurul partid pro-interesul național, pro-români și pro-lucruri pe care le-am promis în 2016, restul erau o coaliție gigantică cu forțe văzute și nevăzute pentru a pune mâna pe țară. Iată că au reușit și au reușit cu unii de-ai noștri. Au trădat”, a declarat Codrin Ștefănescu la un post de televiziune.

În urma adoptării moțiunii de cenzură, Guvernul condus de Viorica Dăncilă va fi demis, iar partidele politice se vor consulta și vor înainta președintelui Klaus Iohannis propunerile pentru noul prim-ministru al României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI