Clipe de teroare trăite într-un tren CFR care se întorcea din Mangalia. Călătorii, împroșcați cu dejecții după o defecțiune la toaletă. Video

În plină pandemie de Covid-19, călătorii unui tren de pe ruta Mangalia-București au trăit cele mai teribile momente la care s-ar fi așteptat. Întorși dintr-o vacanță petrecută la mare, oamenii au realizat că se află într-un focar de infecție după ce o toaletă a unui vagon s-a defectat, iar urina și fecalele au început să curgă prin plafon.

„Surpriză” infectată în drum spre București

CFR Călători a dezamăgit încă o dată persoanele care au oferit încredere serviiciilor oferite de companie, asta după ce, marți seară, într-un tren care a plecat din Mangalia la ora 18:10, plin de turiști, s-a defectat toaleta, moment în care toate resturile de urină și fecale au inundat plafonul, prelingându-se în capul călătorilor.

Până acum, nu se știe din ce moment a apărut această problemă și nici cât a durat, însă mai multe persoane au filmat scenele de groază și le-au făcut publice, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit pasagerilor, biletul a costat 40 de lei, iar serviciile oferite de această sumă au fost transportul Mangalia-București în condiții precare, mai exact într-un focar de infecție. Oamenii prezenți în garnitura R-E8006 au susținut că și apa de la chiuvetă s-a infiltrat prin plafonul toaletei, iar mirosul a devenit insuportabil, chiar și cu măști.

CFR Călători a anunțat introducerea primei aplicații mobile

În urmă cu trei săptămâni, CFR Călători anunța că, începând cu 24 iunie, va fi lansată prima aplicaţie mobilă a companiei CFR Călători. Potrivit ultimelor informații, această aplicație va permite achiziţia de bilete online, selectarea paturilor din vagoanele de dormit şi cuşetă sau adăugarea biletelor pentru animale de companie şi biciclete.

De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate prin aplicație cu minim 6 ore înainte de plecarea trenului, similar cu biletele cumpărate până acum online pe site, astfel, controlorii să aibă timp să primească listele tipărite cu persoanele care au cumpărat biletele online.

În concluzie, această aplicație nu va aduce un plus față se derviciul online existent până în acest moment. Aplicaţia se va putea fi folosită momentan pe dispozitivele cu sistem Android și poate fi găsită cu denumirea „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online”.

„CFR Călători facilitează achiziționarea ușoară și rapidă a biletelor de tren prin lansarea în data de 24 iunie 2021 a aplicației mobile “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”.

Aplicația oferă o interfață intuitivă prin care utilizatorii au acces rapid la achiziționarea biletelor standard, dus-întors, dar și selectarea paturilor pentru vagoanele de dormit sau tip cușetă, adăugarea biletelor pentru animale de companie sau de bicicletă”, precizează operatorul feroviar de stat.

Vezi imaginile trimise de un călător (Sursă: stiripesurse.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI