Cleopatra Stratan a explicat de ce a ales cea mai simplă rochie de mireasă. Cârcotașii au fost puși la punct

de: Ana Maria Păsat
27 08. 2021

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit recent, iar fanii i-au felicitat pentru pasul cel mare pe care l-au făcut. Cu toate astea, au existat și voci care i-au criticat pentru ținutele alese pentru eveniment.

Cleopatra Stratan le-a răspuns celor care i-au comentat ținuta de la nuntă

În plus, cei doi nu au avut nași și au făcut o nuntă simplă, iar Cleopatra Stratan a ales o rochie albă, minimalistă. Sătui de evenimentele pompoase și așteptările oamenilor de la miri, Cleopatra și Edward au ales să facă nunta în propriul lor stil.

S-au îmbrăcat foarte simplu, iar în timp ce vedetad de 18 ani a ales o rochie de mireasă simplă, albă, soțul ei a optat pentru o pereche de adidași asortați la costumul de mire.

De ce a ales o rochie de mireasă simplă

Mulți au fost surprinși de alegerile pe care cei doi le-au făcut pentru ziua lor cea mare, așa că artista a răspuns unor întrebări pe care le-a primit frecevent pe rețelele sociale.

„Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă.

Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram.

Ea le-a spus fanilor că nu va exista o petrecere mai mare după pandemie, pentru că nunta în sine „a fost o petrecere care din punctul nostru de vedere a fost suficientă”.

Inițial a vrut să poarte voal, dar s-a răzgândit

Întrebată dacă au avut cavaleri și domnișoare de onoare la nuntă, Cleopatra le-a spus internauților că fratele ei Cezar a fost cel care a ținut pernuța cu inelele.

”Da, frățiorul meu Cezar a fost cavalerul nostru de onoare, cel care a ținut pernuța cu inelelel”, a spus solista.

Ea a explicat că își pusese voal la cununia religioasă și a postat și o fotografie în care îl purta.

„Inițial l-am pus pe acesta, dar mi s-a spus că nu este nevoie”. În plus, ea a explicat că se poate și fără nași. I-au avut, în schimb, martori la cununia civilă pe părinții ei și ai lui Edward Sanda.

Edward Sanda, mesaj furios după nuntă

Ea a dezvăluit că nu și-a schimbat numele după căsătorie și că în luna de miere va merge alături de soțul ei în Sardinia.

Și Edward Sanda s-a arătat furios pe comentariile fanilor care au început să se întrebe de ce au ales ținute atât de simple, de ce nu au avut nași și de ce nu au respectat majoritatea tradițiilor de la nuntă.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții!

Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”.

E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a fost mesajul artistului.