Cizmele cu care Delia Matache va da un nou trend în România. Americanii sunt deja înnebuniți, cât costă

de: Andreea Vînătoru
06 02. 2024

Solista Delia, în vârstă de 41 de ani, este recunoscută pentru aparițiile ei excentrice, în haine cât mai colorate și extravagante. Recent, pe contul personal de Instagram, artista și-a luat prin surprindere fanii cu cizmele pe care le purta. Nu este prima dată când jurata de la iUmor poartă aceste încălțări! Nu sunt deloc ieftine, iar americanii au făcut o obsesie pentru ele.

Cizmele cu care Delia Matache face furori

Delia face ce face și este tot timpul în centrul atenției pe internet! Recent, pe pagina sa de Instagram, solista a publicat mai multe imagini în care apărea încălțată cu celebrele Big Red Boots, din noua colecție a brandului MSCHF x Crocs, în colaborare cu Paris Hilton. Se pare că solista a făcut o obsesie pentru aceste cizme, ținând cont că și-a mai cumpărat o pereche, dar pe altă culoare. Acum, artista are în dressing și o pereche de cizme de cauciuc gri.

Costă o avere

Cizmele sunt deja celebre în SUA și sunt la mare căutare pe site-urile de specializare, însă prețul lor nu este deloc mic. O singură pereche costă 350 de dolari, adică aproximativ 1600 de lei. Ele sunt fabricate din spumă și cântăresc în jur de 3 kg.

Bai mai încetați naibii o data cu stereotipurile astea ca ai 40 de ani și ca vai nu știu ce”, „Este ca și cum ai purta o ghipsă ortopedică. Ai fi putut să-ți rupi un picior și să-l primești la doctori gratuit”, „Asa stavilopozi in picioare?”, au fost o parte dintre mesajele primite de Delia de la fani.

Citește și: Delia, criticată pentru pozele îndrăzneţe din vacanţă. Fanii au comparat-o cu Inna: „Păcat”

Vedetele internaționale poartă acest model

După ce celebrul cântăreț Maluma s-a lăudat pe social media cu celebrele Big Red Boots, în varianta galbenă, Delia nu a stat pe gânduri și și-a achiziționat aceleași încălțări, tot pe galben. Deși fac vâlvă printre vedete, internauții nu sunt așa fascinați de aceste cizme și s-au arătat oripilați de modul în care arată în picioare. Nici Delia nu a scăpat de critici!

„Luptă împotriva poluări și pentru mediu și ea se încalță cu 10 kile de cauciuc pe un picior. Când văd lucrurile astea, îmi vine să rămân în Spania și să nu mă mai întorc niciodată în țară”, „Numai Delia putea purta așa ceva”, „Când îți ia maică-ta cizme să îți fie bune și la anu”, „Curiozitatea mea e dacă le porți cu șosete sau fără”, „Ce faci cu ei după ce ți-ai făcut pozele? Presupun că nu îi mai porți”, i-au transmis unii internauți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)