Ciprian Marica și-a revenit după scandalul amantlâcului de la Cluj și a trimis un mesaj către fanii care l-au dezamăgit

Ciprian Marica și-a revenit după scandalul amantlâcului de la Cluj și a trimis un mesaj către fanii care l-au dezamăgit

Se pare că s-au mai liniștit apele în viața lui Ciprian Marica, după ce fostul fotbalist a fost prins înșelându-și iubita cu soția unui prieten de familie, un eveniment mult mediatizat la vremea respectivă, când imaginile compromițătoare au fost postate pe internet.

Ciprian Marica și-a revenit după scandalul de la Cluj și a ieșit cu familia la Zoo

Încrederea Ioanei Marcu în Ciprian Marica, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii, a fost zdruncinată serios după ce au ieșit la iveală detaliile amantlâcului de la Cluj-Napoca, unde fostul atacant al naționalei a fost prins într-un alt fel de meci. Sunt binecunoscute acele momente care i-au pus pe Marica și pe amanta sa într-o postură delicată, iar de atunci omul care a marcat 25 de goluri pentru echipa națională a României încearcă din răsputeri să reintre în grațiile partenerei sale de viață, Ioana Marcu. E destul de greu, mai ales după un asemenea gest care nu are cum să nu afecteze relația de cuplu.

Ciprian Marica îi face marcaj strâns Ioanei Marcu și încearcă să o îmuneze pe Ioana. Dacă reușește sau nu, rămâne de văzut. Așa că Marica s-a făcut băiat cuminte și se ocupă de familie. Cel puțin așa dă de înțeles ipostaza în care a fost surprins zilele trecute. Marica și-a scos familia la Grădina Zoologică și alături de Ioana și cei doi copii a petrecut câteva ore admirând animalele. Se pare că doar cei mici s-au bucurat de ieșirea în aer liber, întrucât Ioana nu a fost atât de tare impresionată de gestul fostului fotbalist, iar dialogurile dintre ei parcă nici nu a existat, informează Click!

Ciprian Marica încearcă să reintre în grațiile Ioanei Marcu după escapada de la Cluj Sursa foto: cancan.ro

Ciprian Marica se implică la Dinamo și le transmite un mesaj suporterilor

Ciprian Marica a jucat trei ani la Dinamo, în perioada 2001-2004, și se arată dezamăgit de atitudinea suporterilor. Acesta consideră că altele ar trebui să fie prioritățile fanilor, nu preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță. Fostul fotbalist susține ideea construirii unui stadion nou în Ștefan cel Mare, care ar putea fi cheia atragerii de noi investitori pentru mult-încercata Dinamo.

„M-aș fi așteptat să îi văd pe străzi, mai ales că acum se poate ieși, mărșăluind să ceară un stadion, pentru că altfel nu va veni cineva la Dinamo. Aș fi vrut să îi văd preocupați de acest aspect, pentru a se lua niște măsuri pentru construirea unui stadion și pentru Dinamo. Suporterii pot pune presiune ca lucrurile să se miște într-un fel sau altul. Rapid și Steaua vor avea stadion nou.

Cum să vină un investitor care nu poate face bani din nimic? Cum să cumperi Dinamo pe un leu, adică vreo cinci milioane de euro, hai să nu ne mai mințim cu leul ăsta. Îi văd preocupați într-adevăr de finanțarea echipei, să preia echipa, doar că nu cred că au forța financiară, pentru că pe lângă cele cinci milioane care să acopere costul, mai este nevoie de încă cinci milioane buget. Ei trebuie să facă presiuni”, a spus Ciprian Marica, la Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI