Cine transmite Spania – România și când se joacă meciul. Care este miza spaniolilor

Cine transmite Spania - România și când se joacă meciul

Cine transmite Spania – România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 și când se joacă? Care este miza spaniolilor?

Cine transmite Spania – România? Când se joacă meciul?

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe Arena Națională, teren propriu, cu scorul 2-0 (2-0), de Suedia, în penultima etapă a Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Tricolorii au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o șansă din Liga Națiunilor, în luna martie a următorului an, de a participa la turneul final, la care și țara noastră organizează meciuri. În urma acestui rezultat, echipele calificate la EURO 2020 din Grupa F, a României, sunt Spania și Suedia. Există posibilitatea ca tricolorii să termine pe locul 4, în spatele Norvegiei.

Cine transmite Spania - România și când se joacă meciul. Care este miza spaniolilor
Meci Spania – România

Așadar, în ciuda înfrângerii după meciul România – Suedia, și a pierderii ocaziei de a ocupa locul al doilea în grupă, tricolorii mai au o șansă să se califice la turneul final de vara viitoare. Primăvara viitoare, românii vor juca în play-off-ul Nations League, ce va fi transmis pe PRO TV. România va juca, cel mai probabil, semifinala în deplasare contra Islandei sau Scoției. După meciul România – Suedia, Ianis Hagi a declarat: „Suntem dezamăgiți, normal, dar ce să facem? Așa a fost să fie scris în istoria din această seară și pot să zic că avem noroc că încă putem să ne calificăm la EURO prin Liga Națiunilor. Avem o șansă acolo și trebuie să profităm”.

Meciul Spania – România

Spania – România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, 18 noiembrie, de la 21:45. Partida va fi în direct pe PRO TV. Tricolorii mai au o șansă! Dacă pentru România meciul nu mai are miză, spaniolii vor alerga după cele trei puncte. Ibericii sunt obligați să iasă victorioși pentru a se menține în urna 1 pentru tragerea la sorți a grupelor de la EURO 2020. Astfel, ei ar evita din start posibile dueluri de foc cu Angia, Belgia sau Italia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI