08 sept. 2023 | 13:57

Cine transmite la TV meciul România – Israel. Gică Popescu a semnat contractul și va fi invitat permanent

Sport
Cine transmite la TV meciul România - Israel. Gică Popescu a semnat contractul și va fi invitat permanent

Meciul România – Israel este programat sâmbătă, 9.09.2023, de la ora 21.45 și va fi transmis în direct pe un post de televiziune din țara noastră, dar și pe site-ul www.playtech.ro. Este un duel foarte important pentru reprezentativa condusă de Edi Iordănescu, „tricolorii” aflându-se pe locul doi în grupa de calificare la Campionatul European de Fotbal din anul 2024, la două puncte de liderul Elveția și la un punct față de locul poziția a treia.

Cine transmite la TV meciul România – Israel

Cine transmite la TV meciul România – Israel este o întrebare la care fanii care urmăresc meciurile echipei naționale știu deja răspunsul. Drepturile de televizare pentru partidele din grupa I, din preliminariile Campionatului European de Fotbal din anul 2024, au fost cumpărate de două posturi de televiziune din România, fiecare urmând să transmită câte cinci partide.

Astfel, partida România – Israel, a cincea partidă din campania de calificare, va fi difuzată în direct de PRIMA TV, de la ora 21.45, la fel cum s-a întâmplat și cu întâlnirile cu Belarus și Elveția. Celelalte două partide, 2-0 cu Andorra și 0-0 cu Kosovo, au fost transmise de Antena 1, celălalt post care deține drepturile de televizare pentru partidele echipei lui Edi Iordănescu. România se află pe locul doi în grupă, iar un succes în meciul de mâine ar mări la patru puncte distanța față de Israel, echipa de locul trei.

Cine comentează meciul România – Israel

Costi Mocanu și Emil Grădinescu vor fi comentatorii partidei România – Israel, iar după meci prestația echipei naționale va fi analizată de internaționalii Viorel Moldovan și Florin Răducioiu. Partida va fi condusă de o brigada din Slovenia, care are la centru un arbitru care a fost arestat într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri.

Programul României în preliminariile CE 2024 și ce post TV va transmite în direct
– 25 martie Andorra – România 0-2 Antena 1
-28 martie România – Belarus 2-1 Prima TV
-16 iunie Kosovo – România 0-0 Antena 1
-19 iunie Elveția – România 2-2 Prima TV
-9 septembrie România – Israel Prima TV
-12 septembrie România – Kosovo Antena 1
-12 octombrie Belarus – România Antena 1
-15 octombrie România – Andorra Prima TV
-18 noiembrie Israel – România Prima TV
-21 noiembrie România – Elveția Antena 1

Gică Popescu revine pe postul de analist TV, în locul lui Adrian Mutu

Gică Popescu a semnat cu Antena 1 și este noul expert al postului de televiziune, după ce Adrian Mutu a plecat în Azerbaidjan, la formația Neftchi Baku. Prima apariție va avea loc în ziua meciului România – Kosovo, programat pe 12 septembrie.

„Ne-am dezobișnuit de participări la Mondiale sau Europene, ar fi un lucru pe care îl așteptăm de foarte, foarte mult timp să ne calificam la un turneu final. Din păcate, rezultatele din ultimele campanii de calificări nu au fost cele așteptate.

Important este luăm fiecare meci în parte, avem adversari dificili, cred că meciurile cu Kosovo și Israel sunt extrem, extrem de importante. Ar trebui să le câștigăm pentru că jucăm acasă și vom lua astfel o optiune importantă pentru calificare.

Nu văd vreun erou la naționala, un jucător care să tragă echipa după el. Antrenorii trebuie să găsească o formulă potrivită astfel încât să câștigăm, sper să fie toți jucătorii apți, să nu fie probleme cu accidentările, iar cei convocați sper să fie în formă”, a declarat Gică Popescu pentru Antena 1.

Este important de spus că „Baciul” a avut un contract cu PRIMA TV care i-a expirat în luna iunie și care nu i-a mai fost prelungit. Ultima lui emisiune a fost după meciul Elveția – România 2-2, după ce l-a criticat dur pe selecționerul Edi Iordănescu.

„Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup! Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun?! Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează!”, a tunat, în luna iunie, fostul căpitan al echipei naționale.

Gică Popescu ocupă funcția de președinte al clubului Farul Constanța.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro