14 apr. 2021 | 09:27

Cine transmite la TV meciul Liverpool – Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor

Sport
Cine transmite la TV meciul Liverpool - Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor
Situația echipelor înainte de returul din UEFA Champions League

Diseară în sferturile de finală UEFA Champions League Liverpool joacă acasă împotriva celor de la Real Madrid. Madrilenii vin cu un avantaj imens de 3 goluri, și după o victorie în El Clasico. De cealaltă parte, Liverpool ar trebui să facă un miracol pentru a se califica în semifinale. Meciul va fi în această seară de la ora 21:45, românii putând afla noua semifinalistă.

Liverpool are nevoie de miracole în returul din UEFA Champions League

Managerul Jurgen Kopp spune că echipa sa trebuie să fie „cei mai buni” pentru a răsturna miercuri un deficit de două goluri în turul secund al UEFA Champions League. Real a câștigat 3-1 în Spania săptămâna trecută. Asta înseamnă că Liverpool trebuie să câștige cu cel puțin două goluri pe Anfield pentru a avansa.

„Când ai 3-1 handicap, se pare că am ieșit deja din joc. Așa că nu avem nimic de pierdut și vom încerca. Pentru a învinge Real Madrid trebuie să te aperi la cel mai înalt nivel și să creezi și tu situații de gol.”, declara Klopp.

Liverpool a ajuns la două finale în Champions League sub Klopp. Au pierdut tot în fața Realului în sezonul 2017-18. În următorul sezon de UEFA Champions League Liverpool învingea pe Tottenham, în sezonul 2018-19.

Situația echipelor înainte de returul din UEFA Champions League

Liverpool se așteaptă să joace fără căpitanul Jordan Henderson, accidentat. În aceeași situație este și atacantul Divock Origi, care are o leziune musculară. Fndașii Virgil van Dijk, Joe Gomez și Joel Matip sunt absenți pe termen lung.

Fundașul Lucas Vazquez a suferit o accidentare la genunchi în victoria Realului cu 2-1 asupra Barcelonei în weekend. Fostul atacant al Chelsea, Eden Hazard, areo accidentare inghinală. Nici situația fundașului Dani Carvajal nu este certă. Carvajal nu a revenit încă la antrenament complet. Realul anunța, înaintea returului, că fundașul central Raphael Varane se autoizolează după un test pozitiv Covid-19.

Căpitanul Sergio Ramos nu a fost inclus în echipă pentru returul din UEFA Champions League. Acesta fusese accidentat și nu și-a revenit. Marți, clubul a mai anunțat că Ramos a dat rezultate pozitive la Covid-19.

”Este adevărat că acestea sunt jocuri foarte solicitante. Putem juca la limite și trebuie să dăm mai mult. Unii jucători au fost accidentați și am avut multe accidentări în acest sezon. Dar trebuie să continuăm și să găsim modalități diferite.

Trebuie să jucăm un alt joc grozav pentru a ajunge la semifinală. Vom încerca să câștigăm acest joc. Va trebui să jucăm bine și să atacăm. Suntem pregătiți pentru această nouă etapă.”, declara Zinedine Zidane.

Liverpool – Real Madrid, în direct pentru români

Această nouă etapă din sferturile de finală UEFA Champions League românii o vor putea urmări de la ora 21:45. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1 și Telekom Sport 1, în această seară.

Meciul are un handicap major pentru Liverpool. În tur Realul a înscris trei goluri, ceea ce o face favorită. Fundașul lui Liverpool, Andy Robertson, insistă că jucătorii sunt hotărâți să-și prelungească participarea în UEFA Champions League. Asta și în ciuda faptului că puțini oameni le-au oferit șansa să ajungă în semifinale.

După prestația lor din prima manșă împotriva Real Madrid, cotele pentru englezi sunt foarte mici. Rămâne să vedem dacă Liverpool va puta face o minune, sau Real Madrid va merge mai departe.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro