Cine transmite la TV meciul FCSB – Mlada Boleslav din preliminariile Europa League

de: Dana Cazacu
08 08. 2019

Fără antrenor și cu o echipă aproape schimbată în totalitate, FCSB e obligată să treacă de Mlada Boleslav în turul 3 preliminar Europa League. Bogdan Andone și-a dat demisia după 2-3 cu Alashkert, rezultat care a calificat însă echipa mai departe în preliminariile europene.

Rămasă cu o înfrângere în faţa Astrei care a zdruncinat moralul echipei, vicecampioana României are nevoie de un avans consistent acasă, la Giurgiu, astăzi, pentru returul care va avea loc o săptămână mai târziu, în Cehia.

Cine transmite la TV meciul în care se duelează FCSB cu Mlada Boleslav

După ce varianta Toni Conceicao a picat, Gigi Becali s-a gândit la Mircea Lucescu. Antrenorul e liber de contract și încă nu știe dacă se va retrage sau va continua. Momentan nu sunt negocieri, însă Becali l-a invitat pe Lucescu să asiste la partida cu Mlada de joi seară din Europa League.

„L-am chemat la meci ca să-i motiveze pe jucători prin prezența lui„, a spus Gigi Becali.

Becali visează la Mircea Lucescu, însă se poate mulțumi cu Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, club apropiat de FCSB.

„Domnul Becali mi-a zis că poate o să colaboram pe viitor, atât până acum și nimic mai mult”, a mărturisit antrenorul nou-promovatei.

FCSB e favorită cu Mlada, iar dacă trece mai departe va juca în playoff cu Ventspils (Letonia) sau Victoria Guimaraes (Portugalia). Indiferent de adversar, FCSB e din nou favorită și are o șansă uriașă de a reveni în grupele Europa League, obiectiv ratat în sezonul precedent de Nicolae Dica.

Transmisiuni TV meci FCSB – Mlada Boleslav din Preliminariile Europa League.

FCSB – Mlada Boleslav, duelul de joi din turul III al preliminariilor Europa League, va putea fi urmărit pe Facebook de către utilizatorii din afara țării, a anunțat în această seară clubul roș-albastru.

În urma numeroaselor mesaje primite de la fanii din întreaga lume, care își doresc să vizioneze meciurile FCSB în cupele europene:

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că meciul cu FK Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League, de joi seară, va fi live pe pagina noastră de Facebook. Meciul va fi disponibil pentru vizionare doar pentru suporterii din afara României. Pentru suporterii din România, meciul va putea fi vizionat la ProTV, post căruia îi mulțumim pentru sprijinul acordat.Vă așteptăm alături de noi pe Facebook!”, se arată în comunicat.

Toți românii pot vedea meciul dintre FCSB si Mlada Boleslav în această seară! Partida tur e transmisă în direct la PROTV, joi, ora 21:30.