27 sept. 2023 | 09:14

Cine sunt concurenţii din echipa lui Scărlătescu, de la Chefi la cuţite 2023. Ei sunt cei care vor purta tunica turcoaz: „Sunteți Saint-Tropez!”

Emisiuni TV
Cine sunt concurenţii din echipa lui Scărlătescu, de la Chefi la cuţite 2023. Ei sunt cei care vor purta tunica turcoaz:
Cine sunt concurenţii din echipa lui Scărlătescu, de la Chefi la cuţite 2023

Adevărata competiție abia acum poate începe! S-a aflat cine sunt concurenţii din echipa lui Scărlătescu, de la Chefi la cuţite 2023. Un cuțit de aur și șase pasionați de arta culinară care au trecut cu brio de probele din Bootcamp, ei sunt cei care vor purta tunica turcoaz în acest sezon al show-ului de la Antena 1.

Celebrul chef și-a ales ucenicii

Odată finalizată și etapa Bootcampului, a venit momentul formării celor trei echipe ce se vor înfrunta în acest sezon Chefi la cuțite, până când doar un concurent va pleca acasă cu marele premiu al competiției.

După ce au trecut prin probe dificile, ce i-au pus pe mulți în încurcătură, s-a aflat cine sunt concurenții din echipa lui Scărlătescu, de la Chefi la cuţite 2023. Pe lângă Alex Mihoc, tânărul de doar 18 ani care a primit din preselecții Cuțitul de Aur, alți șase pasionați de arta culinară vor purta tunica turcoaz în acest sezon.

Cine sunt concurenţii din echipa lui Scărlătescu, de la Chefi la cuţite 2023

Alex Mihoc este Cuțitul de Aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Tânărul are doar 18 ani însă a reușit să acumuleze deja o experiență impresionantă în domeniu. Născut în Paris, și-a descoperit pasiunea pentru gătit când avea doar 14 ani, în timpul unui concurs organizat la școala la care studia.

„Alex, uite ce echipă ți-am făcut! Cu ei trebuie să rupi toată Coasta de Azur. Țineți minte, de azi încolo sunteți Saint-Tropez!”, le-a spus chef Cătălin Scărlătescu celor șapte concurenți din echipa sa.

După ultima probă din Bootcamp, Cătălin Scărlătescu și-a completat echipa cu care va lupta pentru marele premiu al sezonului 12.

Te-ar putea interesa și: Cine sunt concurenţii de la „Chefi la cuţite” din echipa lui Sorin Bontea. Mesajul transmis de celebrul chef pentru cei 7

Cine sunt concurenţii din echipa lui Scărlătescu, de la Chefi la cuţite 2023. Ei sunt cei care vor purta tunica turcoaz Sunteți Saint-Tropez!

Chef Cătălin Scărlătescu

Monica Iliescu

Monica Iliescu este mama unei artiste cunoscute în industria muzicală. Ea a venit la Chefi la Cuțite, de fapt, pentru a-și susține fiica, fosta solistă a trupei Blaxy Girls, însă talentul în bucătărie i-a asigurat ei un loc în echipa lui Scărlătescu.

Fabian Soare

Fabian Soare este un tânăr regizor și scenarist din Moșoaia. La doar 24 de ani, este sarea și piperul echipei turcoaz. Primul său contact cu bucătăria a fost la scurt timp după ce a plecat din România, pentru a-și continua studiile.

Raluca Hulubei

Raluca Hulubei s-a înscris la preselecții dintr-o joacă, alături de alte două prietene, dar iată că a ajuns să primească tunica turcoaz!

Te-ar putea interesa și: Se cunoaște câștigătorul noului sezon Chefi la Cuțite! Surpriză uriașă, anunțul făcut astăzi

Răzvan Mincă

În vârstă de 38 de ani, Răzvan Mincă este proprietarul unui restaurant din Capitală.

Nadd Hu

Pe Nadd Hu, mulți români o cunosc din mediul online, ea fiind unul dintre cei mai populari creatori de conținut de la noi din țară.

Cosmin Berki

Cosmin Berki nu este un novice în arta culinară. Concurentul are 38 de ani și vine tocmai din Londra, unde lucrează ca senior Sous Chef.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro