Cine sunt cei 7 parlamentari care păcălesc statul pentru 1.000 de euro lunar. Cum iau banii

Claudiu Năsui, deputatul USR, face dezvăluiri

Ne apropiem de Alegerile Parlamentare și, după jocul politic, au început să apară informații compromițătoare. Multe dintre ele au legătură cu actualii deputați, altele cu viitori, posibili, reprezentați în cele două camere ale Parlamentului. Deputatul USR, Claudiu Năsui a decis să dezvăluie lista cu deputații care încasează și alte sume, în afară de cele oficiale.

Cei 7 parlamentari care păcălesc statul pentru 1.000 de euro lunar

Deși în plin scandal electoral și cu multe schelete în dulap, USR nu se dezminte și vine cu dezvăluiri inedite. Zilele trecute deputatul Claudiu Năsui ieșea în spațiul public cu informații despre câțiva deputați. În opinia sa aceștia păcălesc statul și, în afară de remunerația de deputat, mai câștigă și alți bani. Dezvăluirile lui Claudiu Năsui fac referire la 7 parlamentari de Bucureşti şi Ilfov, care încasează 4.800 de lei net pe lună de la stat ca „diurnă de cazare”.

”Care sunt parlamentarii care încasează suplimentar 1.000 de euro net pe lună doar pentru că își declară domiciliul în altă parte? În caz că nu știați, diurnele pe care le adaugă PNL celor din conducerea ASF funcționează fix precum diurnele din parlament.”, și-a înceut dezvăluirea Claudiu Năsui, pe facebook.

Claudiu Năsui dezvăluie cum iau banii cei șapte deputați

Lista a fost dată publicității de deputatul USR, și include un reprezentat PNL, unul din partea Pro România și alți 5 din partea PSD. toți 7 sunt deputați aleși în Parlamentul României. Este vorba de:

Cine sunt cei 7 parlamentari care păcălesc statul pentru 1.000 de euro lunar. Cum iau banii
Dezvăluirile lui Claudiu Năsui pe facebook (foto facebook.com)

Aida-Cristina Căruceru (PSD) – Mehedinţi

Gabriela-Maria Podaşcă (PR) – Galaţi

Oana-Consuela Florea (PSD) – Constanţa

Mirela Furtună (PSD) – Tulcea

Petre-Florin Manole (PSD) – Ialomiţa

Ovidiu Alexandru Raeţchi (PNL) – Braşov

Robert-Marius Cazanciuc (PSD) – Prahova

Din dezvăluirile deputatului Claudiu Năsui reiese că cei șapte ar fi declarat în acte domiciliu oficial în alt judeţ, față de cel de reședință, pentru a putea încasa sumele menționate anterior.

”Toţi sunt aleşi în circumscripţia Bucureşti sau Ilfov şi sunt deci, în teorie, reprezentanţi ai Bucureştiului sau ai Ilfovului. Încasează suplimentar şi diurna de cazare. Într-o ţară care practică cele mai mari biruri pe salariul minim din toată Europa, nu este normal să existe aceste portiţe prin care oameni sus puşi să poată abuza de sistem şi să-şi mai adauge la venituri încă 4.800 de lei net pe lună din banii contribuabililor. Ce se întâmplă în parlament? Parlamentarii care nu au domiciliul în București și Ilfov primesc suplimentar față de indemnizație încă 4.800 de lei pe lună „diurnă de cazare”. Parlamentarii au fost foarte generoși cu ei înșiși din banii contribuabililor. Dar despre asta în alt moment.”, scrie Claudiu Năsui pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI