Cine o păzește non-stop pe fata lui Gigi Becali. Omul de încredere al patronului FCSB, mereu lângă Alexandra când iese în oraș

de: Iulia Statie
12 10. 2021

Gigi Becali s-a asigurat că Alexandra, fiica lui cea mijlocie, se află mereu în siguranță și este ferită de oamenii care au intenții rele. Afaceristul din Pipera și-a pus chiar omul de încredere să o însoțească pe aceasta oriunde merge.

Cine se asigură că Alexandra Becali se află mereu în siguranță

Alexandra Becali, în vârstă de 25 de ani, este păzită mereu de unul dintre oamenii de încredere pe care îi are tatăl său, Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a asigurat că fiica lui se află în siguranță și poate să facă orice dorește, în timp ce se află sub privirea atentă a lui Ionuț Luțu.

În urmă cu doar câteva zile, Alexandra Becali a fost surprinsă în compania fostului fotbalist. Ionuț Luțu se afla la volanul bolidului pe care îl deține fiica lui Gigi Becali, care ajunge la prețul de 250.000 de euro, semn că afaceristul se asigură că aceasta are parte de tot ce își dorește.

Alexandra Becali a fost văzută din nou alături de Ionuț Luțu. Fiica mijlocie a patronului de la FCSB a mers la o clinică din Capitală, iar fostul fotbalist a așteptat-o lângă bolidul său, ocupându-și timpul discutând la telefon până când aceasta și-a terminat treaba.

Omul de încredere al patronului de la FCSB, pe urmele Alexandrei Becali

Fiica lui Gigi Becali a plecat de la clinică și s-a îndreptat, alături de Ionuț Luțu, către o cafenea, potrivit Prosport. Alexandra Becali a afișat accesorii extrem de scumpe, printre care o geantă care costă peste 5.000 de euro, dar și un ceas care ajunge la prețul de peste 20.000 de euro.

Între timp, Ionuț Luțu s-a asigurat că aceasta se află în siguranță cât timp se deplasează prin oraș. De asemenea, Alexandra Becali a vorbit tot timpul la telefon, semn că este extrem de obișnuită cu prezența fostului fotbalist în jurul său și nu se ascunde de el.

Ionuț Luțu o păzește pe fiica lui Gigi Becali

Alexandra Becali a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă, la fel ca celalalte surori ale sale. Aceasta a avut grijă de imaginea sa și a preferat să rămână o prezență discretă, făcându-l mândru pe afaceristul din Pipera, așa că Gigi Becali s-a asigurat că ea are parte de tot ce este mai bun și este protejată.

Gigi Becali vrea să își știe fiicele în siguranță, așa că Alexandra beneficiază de prezența omului său de încredere, Ionuț Luțu, în momentul în care este nevoită să își rezolve treburile în Capitală. Fostul fotbalist stă mereu cu ochii pe aceasta pentru că patronul de la FCSB să fie lipsit de griji.