Cine îl înlocuiește pe Ianis Hagi la Rangers. Surpriză colosală: ”A fost întotdeauna un vis să joc alături de el”

Cine îl înlocuiește pe Ianis Hagi la Rangers. Surpriză colosală: ”A fost întotdeauna un vis să joc alături de el”
Cine îl va înlocui pe Ianis Hagi la Rangers?

Cine îl va înlocui pe Ianis Hagi la Rangers? Cel care a fost adus tocmai pentru a-i ține poziția caldă vine cu cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist român care continuă să surprindă pe toată lumea cu evoluția sa.

Cine vine în locul lui Ianis Hagi la Ranges?

Un jucător care a semnat recent cu Rangers vine cu laude la adresa lui Ianis Hagi în contextul în care el pare să fie adus tocmai pentru a-i ocupa poziția. Concret, este vorba despre Fashion Sakala, care activează acum în tricoul celor de la Rangers.

Există cu atât mai multe zvonuri care arată că momentele sportivului român la clubul unde încă activează sunt numărate. Nu mai puțin de trei echipe sunt extrem de interesate să-l aibă pe fiul regelui, așa că în ultima vreme și-au arătat îngrijorarea că ar putea să-l piardă și au plusat ofertele.

Mai exact, tânărul în vârstă de 22 de ani primește atenția celor de la VfL Bochum, Lazzio și Sevilla. Nu e de mirare faptul că Sakala a vorbit numai de bine de colegul de breaslă pentru că cel din urmă e cel mai bun pasator din Scoția, cu 10 „assist-uri” din totalul de 31 de meciuri jucate în acest sezon.

Alături de acestea, Ianis a reușit pe parcursul acestui sezon să marcheze de șase ori, să creeze 22 de șanse de gol și să aibă un procent de 81% din pasele reușite. „A fost întotdeauna un vis să joc alături de fotbaliști precum Roofe și Hagi. Am jucat împotriva lor, iar acum sunt aici. Sunt jucători fantastici, foarte buni și știu că voi avea foarte multe de învățat de la ei. Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de ei”, a spus Sakala, pentru Rangers TV.

Detalii despre sportiv

Sakala are 24 de ani și a semnat recent cu echipa unde activează fiul regelui fotbalului românesc. Jucătorul este adus de la gruparea belgiană KV Oostende. Interesant este faptul că cei doi au fost în poziția de rivali în vremea pe când românul evolua la Genk, sezonul trecut.

Sportivul din Zambia poate juca pe post de atacant sau pe cele două extreme. Cel din urmă a ajuns a Oostende de la Spartak Moscova și are 26 de goluri din totalul de 90 de apariții, din care 13 din acest sezon, pentru gruparea belgiană de unde a venit.

  • 2.5 milioane de euro e cota pe piață a lui Fashion Sakala
  • 6 milioane de euro e cota pe piață pentru Ianis Hagi
  • 3.5 milioane de euro a plătit Rangers pentru transferul lui Ianis de la Genk (Sursa: publicație de specialitate Transfermarkt)
  • „Rangers nu este dispusă să cheltuiască o sumă imensă de bani în această vară”

„Având în vedere că Rangers nu este dispusă să cheltuiască o sumă imensă de bani în această vară, Hagi pare a fi jucătorul pe care îl poate vinde cel mai ușor, fără ca plecarea lui să aibă un impact asupra echipei.

În mod clar, într-o lume ideală Steven Gerrard ar trebui să păstreze un jucător atât de talentat, însă el a început ca titular doar de 20 de ori în acest sezon. Pentru a face rost de bani, este greu de crezut că Hagi ar fi o pierdere la fel de mare precum Ryan Kent sau Alfredo Morelos”, a scris Give Me Sport, citat de spotmedia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI