Cine îi înlocuiește pe Florin Călinescu și Alexandra Dinu la Românii au Talent. Sunt două mari vedete PRO TV

Cine îi înlocuiește pe Florin Călinescu și Alexandra Dinu la Românii au Talent. Sunt două mari vedete PRO TV
Cine ii inlocuieste pe Alexandra Dinu si Florin Calinescu la Romanii au talent

De când Florin Călinescu și Alexandra Dinu au plecat din emisiunea Românii au talent, românii sunt curioși să afle cine îi va înlocui la masa juraților show-ului de la PRO TV.

Cine sunt noii jurați de la Românii au talent

Seoznul 12 Românii au talent vine la pachet cu două surprize uriașe pentru fanii emisiunii de la PRO TV. După plecarea lui Florin Călinescu și a frumoasei Alexandra Dinu, doi mari actori se alătura Andrei și lui Andi Moisescu la masa juraților.

Este vorba despre actorul și comediantul Mihai Bobonete și celebrul actor și prezentator TV Dragoș Bucur. Cei doi vor juriza cele mai spectaculoase momente ale românilor în show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș. Ca de fiecare dată, ei le vor oferi concurenților energie și încredere că vor fi cei mai buni.

Actorul Dragoș Bucur a acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea de a fi jurat la Românii au talent:

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”, a declarat actorul Dragoș Bucur, noul jurat al emisiunii Românii au talent.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur îi înlocuiesc pe Alexandra Dinu și Florin Călinescu la Românii au talent

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, simpaticul Mihai Bobonete a declarat că este fericit să ocupe un loc la masa juriului de la Românii au talent.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a declarat Mihai Bobonete, se arată în comunicatul oficial al celor de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI