24 mart. 2024 | 16:59

Cine îi ia locul lui Kate Middleton cât timp face chimioterapie. Persoana care se va ocupa de tot în lipsa ei

Monden
Cine îi ia locul lui Kate Middleton cât timp face chimioterapie. Persoana care se va ocupa de tot în lipsa ei
Cine ar putea sa-i ia locul lui Kate Middleton

Kate Middleton a dezvăluit, într-un mesaj video, că are cancer, la doar câteva săptămâni după ce socrul ei, Regele Charles, a fost diagnosticat cu aceeași boală. Cu alte cuvinte, doi dintre cei mai importanți membri ai Familiei Regale Britanice nu își pot îndeplini îndatoririle pentru o perioadă nedeterminată.

Cine preia rolul Prințesei Kate Middleton până se recuperează

În plus, și Prințul William și-a anulat sarcinile regale până după Paște, pentru a-și susține soția și copiii (George, Charlotte și Louis) în aceste momente dificile.

Din moment ce Regele Charles își continuă tratamentul, înseamnă că Familia Regală Britanică a rămas cu doar patru membri de rang înalt care vor lucra în numele Casei Regale în următoarea perioadă: Regina Camilla, Prințesa Anne, Ducele de Edinburgh, Edward, și soția sa, Ducesa Sophie. Practic, consoarta suveranului și frații lui mai mici au preluat cele mai multe îndatoriri regale.

Cum arată sosia lui Catherine

Heidi Agan (43 de ani), cunoscută pentru asemănarea izbitoare cu Kate Middleton, se pregătește să intre pe scena publică în calitate de sosie oficială a lui Kate Middleton.

Cu toate că femeia postează des fotografii cu Simon Watkinson (sosia lui William), soțul ei din viața reală este Russell Agan, pictor și decorator:

„Urmăritorii mei din social media au izbucnit cu scenarii care mai de care mai îndrăznețe și afirmă că eu sunt acolo. Vă spun sigur că nu sunt! Eu eram la serviciu atunci. Sunt 100% convinsă că în acel material apar Kate Middleton și Prințul William, cu adevărat”, a relatat sosia Prințesei de Wales pentru The Mirror, înainte ca ea să anunțe că are cancer.

De ce Harry și Meghan Markle nu o pot ajuta pe cumnata lor

De la începutul anului 2024, împreună au efectuat peste 170 de angajamente. În opinia experților regali, și alte rude vor trebui să facă un pas înainte pentru a da o mână de ajutor.

Prințul Andrew, Harry și Meghan Markle ar mai fi putut prelua din atrIbuții, însă aceștia sunt excluși de Familia Regală. Pe de altă parte, fetele lui Andrew (Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie) nu sunt în prezent membre ale Familiei Regale care lucrează în serviciul monarhiei. În aceași situație este și Lady Louise Windsor, fiica Prințului Edward.

Se pare că au existat apeluri către Zara, fiica Prințesei Anne, și către soțul ei, Mike Tindall, să facă mai mult pentru rudele lor în această perioadă grea. În schimb, Ducele de Gloucester, vărul Reginei Elisabeta a II-a, continuă să aibă angajamente regale chiar și la 79 de ani.

După ce boala Regelui Charles a fost dezvăluită, comentatorul regal Phil Dampier a pus la îndoială capacitatea Familiei Regale de a ține pasul cu sarcinile zilnice. Deși Prințesele Beatrice și Eugenie ar putea face „sarcini minore”, legăturile din trecut ale tatălui lor, Prințul Andrew, cu Jeffrey Epstein fac implicarea lor „mai dificilă”.

Prin urmare, toată lumea e cu ochii pe Ducesa de Edinburgh, Sophie, care a făcut o „treabă foarte bună” de-a lungul timpului, Dampier adăugând că ar dori să o vadă „îmbunătățindu-și jocul și făcând un pic mai multe”.

Sora Regelui Charles (Prințesa Anne) are 11 angajamente până la sfârșitul lunii, în timp ce Ducele de Edinburgh, Prințul Edward, are doar două.

Rolul lui Kate în Familia Regală Britanică

Catherine Middleton a fost numită Alteța Sa Regală, Ducesa de Cambridge, atunci când s-a căsătorit cu Prințul William în aprilie 2011. Ulterior, Kate a devenit Prințesă de Wales când Regina Elisabeta a II-a a murit.

Pe lângă îndeplinirea task-urilor regale în sprijinul Regelui Charles atât în Anglia, cât și în străinătate, Alteța Sa, Prințesa Kate, își dedică timpul pentru o serie de cauze și organizații caritabile. Multe dintre ele se concentrează pe asigurarea unui start cât mai bun al copiilor în viață.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Toți românii folosesc expresia. Foarte puțini știu de unde provine
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Capital.ro
Brunch de post şi secretul ciorbei de miel | Tanti Emilia din Timiş, gospodina care i-a uimit cu mâncarea tradiţională pe turiştii străini
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro