Cine i-a luat locul lui Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil! Ai auzit vreodată de el?

de: Anca Lupescu
04 08. 2021

Cătălin Botezatu a renunțat la rolul de jurat al emisiunii Bravo, ai stil! Vestea a fost una șocantă pentru fanii emisiunii.

Cine i-a luat locul lui Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil!

Celebrul designer a povestit că a luat decizia de a nu mai fi jurat la emisiunea de pe Kanal D.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul ”Bravo, ai stil!”.

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities.”, a spus Cătălin Botezatu.

Ei bine, acum s-a aflat cine îi va lua locul lui Botezatu pentru a comenta ținutele concurentelor. Este vorba despre un fotograf de modă, care a lucrat cu multe reviste de renume.

Cine este Tibi Clenci

Este vorba despre Tibi Clenci, un director de creație și fotograf de modă, care a colaborat cu reviste precum Vogue Japonia, Marie Claire America Latină, Elle Franța, GQ Spania și altele.

El este cel care va sta alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, comentând ținutele și stilul pe care concurentele îl afișează.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reuşeşte să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actriţe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reuşeşte să îi imbrăţişeze şi caracterul”, a spus fotograful. 

El a primit trei trofee Elle Style Awards pentru cel mai bun fotograf din România.

Kanal D se pregătește pentru sezonul șapte al showului Bravo, ai stil! Concurentele care se vor duela în stil vor fi: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi,  Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiţa şi Olga Verbiţchi.