Cine i-a lăsat unul lângă altul? Conferință cu îmbrânceli în Prelungirea Ghencea. Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan, apariție fără precedent

Cine i-a lăsat unul lângă altul? Conferință cu îmbrânceli în Prelungirea Ghencea. Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan, apariție fără precedent
Cine i-a lăsat unul lângă altul? Conferință cu îmbrânceli în Prelungirea Ghencea. Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan, apariție fără precedent Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Imagini de nedescris în Prelungirea Ghencea, acolo unde a avut loc o conferință de presă la care au participat Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei și viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu.

Conferință de presă boicotată

Momente ireale au putut fi urmărite în direct din Prelungirea Ghencea, acolo unde Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu s-au certat aproape ca la ușa cortului, fiind ajutați și de un decor nu „foarte prietenos” din sectorul 6.

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, și-a propus să prezinte un bilanț al activității primarului Gabriela Firea din ultimii patru ani, însă în mod surprinzător, la fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu care i-a dat planurile peste cap.

Credit foto: digi24.ro

Bădulescu nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să vorbească aproape deloc, intervenind, la fiecare propoziție rostită de candidatul PNL-USR, cu replici precum „Nu este adevărat”, „Fals!”, „Mințiți!”, cu scopul de a-l bruia și a-l enerva.
Cu o atitudine diplomată, Nicușor Dan și-a cerut scuze în fața publicului pentru momentele stânjenitoare care se prevedeau, atacând cu această ocazie PSD-ul: „Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD„, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă.

Mai mult, viceprimarul i-a reproșat lui Nicușor Dan că în ultimii patru ani a stat ascuns “într-un dulap” și că inclusiv în aceste momente sfidează legea prin nepurtarea măștii de protecție.

Îmbrânceli și jigniri în mijlocul străzii

Pe parcursul intervenției permanente a lui Bădulescu peste discursul lui Nicușor Dan, cel din urmă a pus mâna pe umărul viceprimarului, încercând să-l împingă pentru a păstra distanța fizică de 2 metri, Lezat de gestul său, Bădulescu a declarat că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”.

Un alt moment tensionat a fost acela când un cetățean care circula pe un scuter s-a oprit în cadru și i-a arătat obrazul lui Bădulescu, sugerându-i că nu a făcut nimic pentru binele cetățenilor în mandatul celor pattru ani. Viceprimarul și-a ieșit din minți, reacționând destul de agresiv față de acuzator.

Vă bateți joc de noi! Ne-am săturat de incompetență. În locul tău n-aș fi venit în Prelungirea Ghencea. E o coadă de o oră în spate!”, i-a spus bărbatul lui Aurelian Bădulescu. Viceprimarul i-a replicat că știe cine este, că este prieten cu Nicușor Dan și i-a cerut „să dea înapoi banii pe care i-a luat”, potrivit Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI