Cine este sportiva care a renunțat la tenis pentru muzică. Fanii au fost imediat cuceriți de prima ei piesă. VIDEO

Cine este sportiva care a renunțat la tenis pentru muzică. Fanii au fost imediat cuceriți de prima ei piesă. VIDEO

O jucătoare din circuitul profesionist de tenis și-a găsit o nouă vocație în pauza forțată cauzată de pandemie. Pasiunea pentru muzică i-a uimit pe fanii săi, care s-au luat la întrecere pe rețelele de socializare în a o lăuda pe sportivă.

Jucătoarea de tenis care și-a găsit o nouă vocație

La doar 19 ani, ucraineanca Dayana Yastremska este deja un nume cunoscut printre iubitorii sportului. Cu un antrenor mare în spate, Sacha Bajin, cel care a contribuit la succesele japonezei Naomi Osaka, pe care a dus-o până în fruntea ierarhiei WTA, tânăra jucătoare din Ucraina are și ea visuri mari în tenis. Numai că a trebuit să se oprească, la fel ca toată lumea, în speranța că vor reveni vremurile bune ale tenisului. Dayana Yastremska nu a stat însă degeaba în izolare, iar dacă nu a putut juca tenis, și-a ocupat timpul cu altceva, pe lângă antrenamentele fizice. Ucraineanca i-a uimit pe fanii săi cu noua sa postură, cea de cântăreață.

Dayana Yastremska și-a lansat în această săptămână pe YouTube primul său videoclip, anunțând că va dona toți banii pe care îi va încasa în urma piesei de debut.

„Uneori ne gândim că nu vom trece niciodată peste anumite limite. Pur și simplu nu avem suficiente resurse interne, forță sau sprijin din partea apropiaților noștri. Mulți trăiesc în scoicile lor, fără să știe pe deplin talentele și posibilitățile lor ascunse.

Cândva mi se părea că nu e de mine cântatul. Dar astăzi sunt în vacanță și micul meu vis devine realitate! Visați și credeți în voi!”, a scris Dayana Yastremska, pe rețelele de socializare.

Dayana Yastremska, debut de senzație în lumea muzicii

Fanii au fost imediat cuceriți de prima ei piesă

La scurt timp după ce Dayana Yastremska și-a lansat piesa, reacțiile fanilor au venit ca un tsunami. Entuziasmați, fanii sportivei s-au întrecut în laude la adresa ei și așteaptă și alte realizări artistice.

„Dumnezeule, ești cea mai bună, melodia este un hit!”„Sună superb, ai o voce foarte drăguță, așteptăm cu toții mai multe piese!”, au fost câteva dintre mesajele pe care Dayana Yastremska le-a primit.

Dayana Yastremska, 19 ani, locul 25 WTA, se apropie de 2 milioane de dolari câștiguri din tenis. Rămâne de văzut ce succes va avea în noua sa postură și ce sume va aduna din muzică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI