Cine este soțul Ralucăi Turcan. Ce avere au strâns cei doi, de când s-au remarcat în politică

Cine este soțul Ralucăi Turcan. Ce avere au strâns cei doi, de când s-au remarcat în politică
Cine este soțul Ralucăi Turcan și ce avere au strâns cei doi?

Raluca Turcan a devenit cunoscută în lumea politică după ce a candidat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008. Imaginea sa a continuat să evolueze, iar zilele acestea este din nou în prim-plan. Cine este soțul ei și ce avere au reușit să strângă cei doi?

Cine este soțul Ralucăi Turcan?

Raluca Turcan a candidat, din partea PDL, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008. Prezentă în continuare în lumea politică, Raluca a avut destul timp pentru a-și îmbunătăți imaginea. Soțul acesteia se numește Valeriu Turcan și este un jurnalist român care a deținut funcția de consilier prezidențial și purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale între anii 2007-2012. Bărbatul a lucrat, după ce a terminat Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității București, ca editor și reporter în domeniul politic. Mai apoi, între anii 1999-2002, a fost producător la BBC World Londra în limba română.

În perioada 2002-2003, a fost bursier Chevening al Ministerului de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – Master of Arts in International Communications în cadrul The Institute of Communications Studies al Universității din Leeds. În 2003 s-a reîntors în România și a ocupat titulatura de consultant pentru relații oublice și consultant politic al lui Teodor Solojan. Din 2005 a devenit doctorand, iar în perioada octombrie 2006 – martie 2007 a fost consultant pe proiecte de comunicare. Valeriu Turcan a demisionat din funcția sa, după ce la 19 aprilie 2007 Traian Băsescu a fost suspendat. „Mi-am dat demisia chiar în momentul în care a călcat Văcăroiu la Cotroceni”, a spus Turcan.

Cine este soțul Ralucăi Turcan și ce avere au reușit să strângă cei doi?
Cine este soțul Ralucăi Turcan și ce avere au reușit să strângă cei doi?

Ce avere au reușit să strângă cei doi?

Conform declarației de avere a Ralucăi Turcan, deține alături de soțul ei:
-2 terenuri
-o clădire în Sibiu
– un autoturism marca Toyota
– bijuterii
– Un alt autoturism VW Pasat
– are 12 conturi i deozite bancare
– 3 investiții directe și împrumuturi acordate/plasamente, cu vaoare de peste 5.000 de euro
– o ipotecă la BT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI